Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(64)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(64)
    • 5 Star(59)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/01/2022

    To bardzo mocna budka telefoniczna. Ładny wygląd, niepoślizgowe gumowe podkłady. Menu na 100% węgierskie. Aplikacje działają płynnie, bez żadnych przeszkód. Kamera jest odpowiednia dla danej kategorii. Ładowarka USB-C, NFC. 4G działa dobrze. Wi-Fi, Bluetooth jest w porządku. Jasność wyświetlacza jest dobra. - Odda ci pieniądze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Igazi strapa telefon. Android 11. Nagy akkumulátor. A kijelző fényerő jó. Kamera nekem megfelel, jó nappali képet készít, de vedd figyelembe, hogy ez nem a telefon erőssége.. Teljes Magyar menü. Nincs sok felesleges gyári alkalmazás. Az alkalmazások simán futnak, USB-C töltés. EU töltő. Csúszásmentes gumi hátlap. A 4GB még elegendő, a telefon gyors. A kijelző felbontása még elfogadható. A burkolat biztonságot ad.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2022

    To jest naprawdę duży telefon. Android 11 (ang.). . Duża bateria. jasność wyświetlacza jest dobra. Kamera jest przeciętna. Pełne węgierskie menu. Nie ma zbytniego zastosowania fabrycznego. Aplikacje działają płynnie, z nienajmocniejszym procesorem. Ładowarka USB-C. Ładowarka UE. Niepoślizgowe podkłady gumowe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Z małym opóźnieniem, jest już ze mną. Wygląda dobrze i zacząłem go testować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2022

    Dziękuję bardzo jestem szczęśliwy i przybył bardzo szybko i dobre dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2022

    Dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Dotarła na czas i z dobrym zapakowaniem. /Zaczęto używać am

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Dostarczane na czas, dobrze zapakowane, produkt 100% opisu, aktywowane i działające

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Telefon jest dobry za pieniądze, ale nie obsługuje wszystkich zespołów LTE oznaczonych w promocji. /Spójrzcie na zdjęcia. LTE działa czasami w moim mieście zależy od przemieszczeń. 90% czasu to EDGE prędkość intenetu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    doskonały telefon komórkowy, przybył szybko i bardzo dobrze zapakowany, jest naprawdę duży i wytrzymały, dobrze męski testuję swoje funkcje bardziej niż, aby zobaczyć, że jest to doskonałe korzyści kosztowe, gdzie vc przyjechać z tym mobilny każdy będzie spojrzeć umieścić go na stole, Na pewno spyta: „Co to za telefon, która marka?"

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$159.99
    • US$199.99
    • US$269.99
    • US$129.99
    • US$329.00
    • US$219.00
    • US$139.99
    • US$109.00
    • US$114.99
    • US$139.99
    • US$176.99
    • US$184.99
    • US$309.99
    • US$299.99
    • US$329.99
    • US$284.99
    • US$329.99
    • US$9.69