Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(97)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(97)
    • 5 Star(86)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2021

    Telefon wygląda naprawdę dobrze. Dom telefoniczny wykonany z dobrej jakości materiału. Ramka wyświetlacza jest wyższa niż wyświetlacz. Chroni butelkę przed uderzeniem, gdy spadnie. Wyświetlacz ma dobrą jasność. Tłumaczenie menu na język węgierski w 100%. Bardzo potężny procesor MediaTek nowej generacji. Bateria działa bardzo długo ( 1 naładowanie na tydzień aparat jest zaskakująco dobry. Aparat noktowizyjny robi dobre zdjęcia z kilku metrów. ( 2 lampy podczerwień są pod aparatem ). Dołączone zdjęcie zostało zrobione za pomocą noktowizyjnej kamery bez migowy czarno-białej. Dzięki 8 GB Ram i procesor, telefon jest szybki. Inteligentny zegarek to prezent. ( Aplikacja zna również język węgierski ). Szklana płytka, która chroni wyświetlacz jest również prezent. Adapter do ładowania UE, kabel typu C. To jest warte swojej ceny.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    delivery - as expected item - so far so good, nothing fancy, can feel phone warm when charging, tested perform in real time, screen is sensitive as well (need to press harder if with glove), button bit too sensitive or soft, lightly pressed, (too many button is not a good thing) fingerprint, face unlock responsive good, sound from rear speaker very loud & clear. bluetooth not disappointing, display real time under sunlight not bright, software a bit frustrated, not much can customize e.g. cannot have apps drawer, cannot remove google search widget, etc. my unit comes with tempered glass which is broken :-d (no QC packaging?) overall exp - good, hope hotwav company will fix the software in future update.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Bardzo dobry, bardzo dobry telefon! Otrzymano go w idealnym stanie ze względu na odpowiednie opakowanie. Pracował w Kanadzie z siecią Bell i jestem pewien, że będzie działać ze wszystkimi dostawcami. Telefon nagrywa wideo w rozdzielczości max FullHD 1080p. Noktowizor możliwość zdjęć jest miło mieć. Zastąpiłem wbudowany w Aurora Launcher na własny Launcher Google, ponieważ domyślny nie ma aplikacji szuflady: wszystkie aplikacje byłyby po prostu na ekranie głównym. Zwiększyło to również liczbę ikon z 4 do 5 w rzędzie. Jak podano w opisie telefon jest wyposażony w Android 11 i będę musiał sprawdzić, czy producent będzie udostępniać aktualizację na Androida 12 w przyszłości. Nie gram w żadne gry na telefonie, więc nie mogę mówić o grach, ale telefon czuje się szybko i bardzo elastyczny w każdej aplikacji, którą użyłem. Żywotność baterii wydaje się być dobra: czas czuwania ponad 2 dni, a normalny czas użytkowania około 1 dnia. Mała rada: jest to wytrzymały telefon, który ma wiele nadużyć, jest ciężki i gruby, ale przetrwa polowanie, wędrówki górskie lub offroading.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Nie otworzyłem skrzynki na smartfony, żeby ktoś inny się tym zajął, kiedy poszedłem odebrać paczkę, nie chcieli mi jej dać, bo nie ma na niej nazwy, musiałem zadzwonić do firmy logistycznej, żeby to załatwić. Mimo wszystko podoba mi się telefon, ale nie podłączyłem go, zrobię to teraz. Lokalna firma paczkowa zrobiła to najlepiej, żeby mi pomóc. Powiem więcej, gdy poznam mój telefon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2021

    the mobile phone is just great but the delivery took more than six weeks and the tracking was just a fail. in the end of the day, the product itself is a great solution and worth its money.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Zamówienie 25 listopada dotarło 11 grudnia. Wszystko w porządku, oprócz Compass i HeightMeasure hehehee... Kamery Night Vision, blokada ekranu i tak dalej. Dostępna bateria 85% jest przypadkowo naładowana na jak długo to trwa.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2021

    Dobrze wyglądający telefon w ogóle i mam zegarek wliczony w cenę To był prezent dla mojego ojca. Jestem pewien, że to doceni. Przetestowałem kamery, żeby sprawdzić, czy są dobre i dobre jak na wytrzymały telefon. To jeden z najlepszych telefonów, jakich używałem od dawna. Telefony z serii S Ma też noktowizor, gdzie mogę robić szalone zdjęcia W sumie pięć gwiazdek, Problem w tym, że logistyka zajęła wystarczająco dużo czasu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2021

    Dobrze, otrzymany przed obietnicą. Otworzyłem paczkę i powiedziałem, że jest bardzo interesująca. Trochę ciężki, ale biorąc pod uwagę występ, pasuje. Teraz go ładuję i następnie spróbuj skopiować wszystkie poprzednie telefony do tego nowego, a następnie zgłoszę raport. Jeśli ktoś może dać mi instrukcje dotyczące transferu wszystkich poprzednich androidów, byłbym bardzo gratto

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Bardzo zadowolony z tego telefonu. Bardzo dobra żywotność baterii i przyzwoity wyświetlacz dla tak wytrzymałego telefonu. Dimensity 700 5G naprawdę dobra z efektem dżenszczyzny 60 fps niskiej grafiki. Bardzo zalecane dla tych, którzy chcą grać w Genshin wpływ w tym telefonie. Dzięki za smartwatch (preorder prezent). I tylko trochę rozczarowany z usługą dostawy od sprzedawcy, bo zbyt wiele dni bez zapasów i muszę czekać prawie 2 tygodnie, aby uzyskać mój statek zamówienia. To wszystko, to wszystko. Wszystko inne jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Mam komórkę do naładowania, ale nie dzwoni. A teraz, co mam robić?

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$569.00
    • US$324.00
    • US$119.99
    • US$269.00
    • US$244.99
    • US$169.99
    • US$194.00
    • US$244.99
    • US$189.99
    • US$57.74