Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(817)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(817)
    • 5 Star(785)
    • 4 Star(24)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/03/2021

    Pierwszą rzeczą, którą zauważysz, gdy wyjmiesz ładowarka z pudełka, jest to, że dosłownie mieści się w dłoni. Na mojej ławce, w rezultacie prawie nie zajmuje miejsca. Jest w stanie umieścić 15a dla każdego portu, o ile posiada się zasilacz 24v lub akumulator 6s. Ale nadal możesz ładować z niższym źródłem mocy. Domyślnie jest on skonfigurowany w minimalnym stopniu, aby akceptować napięcie wejściowe 22v do ładowania. Można to zmienić tak, że można używać baterii do dwóch. Było tu kilka recenzji, które sprawiały, że to nie jest możliwe, więc załączyłam zdjęcie opcji minimalnego napięcia wejściowego. Oczywiście, jedną z największych zalet podwójnego ładowania jest możliwość ładowania dwóch różnych rodzajów baterii w tym samym czasie. Z tą ładowarką nie musisz mieć drugiej, żeby naładować baterie w goglach i baterie dronów. Możesz również ładować baterie LiHV z jednej strony i LiPo z drugiej, jeśli chcesz, co jest miłe w odniesieniu do bezpiecznych nawyków ładowania.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Ładna ładowarka. Bardzo kompaktowy. Mniejszy od klasycznego Imax, który staje się bardzo gorący tylko z dwoma 1300mah 6s. Również kabel jest lepszy, a wszystko to mniej miejsca. Bardzo ładne. Jedyną złą rzeczą jest to, że jeśli wyłączy się dźwięk przycisków, wyłącza się również dźwięk zakończenia/błądu/zupełnienia ładunku. Pakiet nie istnieje: tylko czarna torba bez zabezpieczenia, która pokrywa pudełko karty ładowarki. Ale to jest ok. Szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2020

    Wszystko dobrze oprócz małej skazy na ekranie. Widziałem to w innych recenzjach. Myślę, że to sposób, w jaki pakują wtyczkę do pudełka z kartonowym podziałem. Jednostka działa doskonale i ma dobrą jakość budowy. Było bardzo łatwe do ustawienia i użycia poza polem. Interfejs dwukanałowy jest bardzo pouczający i łatwy w nawigacji. Bardzo zadowolony z tego (mogę żyć ze skazą) Dzięki Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Zajebista ładowarka 👏🏽 dobrze zrobiony produkt! Jest malutki... Zdjęcia nie dają sobie z tego sprawy, niezależnie od tego, jak jest potężne i wykonuje pracę idealnie. Zalecałbym zakup tego produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Doskonała ładowarka. Posiada zintegrowany zasilacz i dwa oddzielne kanały do ładowania równolegle 2 akumulatory o różnym typie i różnym ładowaniu. Tylko mały defekt wewnętrzny wentylator jest lekko hałaśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Pierwsza i ostatnia ładowarka, którą kupisz. Może ładować od 2 do 6s wszystkie rodzaje baterii z różnymi trybami ładowania. Może wybrać amp przy 0,1 przyrostu, który jest wielki i podwójny port z równoległym ładowaniem może uzyskać 12 baterii na raz :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    o meu pedido foi aberto antes de mim. o pacote do meu pedido vinha violado. alguém mexeu no pedido antes de eu. ainda não confirmei se tudo funciona. mas não é nada correto que abram os pedidos antes.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/12/2020

    Bardzo polecam. Doskonała ładowarka ze zintegrowanym zasilaczem 200W, 100W na kanał, wystarczy do ładowania dwóch baterii, które normalnie używam (1500 4S, 1300 6S i 2200 6S) jednocześnie. Może być również zasilany przez zewnętrzny zasilacz, za pomocą którego możliwe jest całkowite zużycie do 650W. Posiada również funkcje przechowywania, rozładunku, wyważania itp. Również podczas ładowania wskazuje na wewnętrzną odporność komórek. Komórki są idealnie wyważone na końcu obciążenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Wysyłka w 2 dni z USA ładowarka jest jak opisano, nie próbując to wygląda bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Śliczna ładowarka lipo bardzo mała i kompaktowa i łatwa w użyciu. Świetne opakowanie i przyszedł w odpowiednim czasie bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft47 401
    • Ft10 838
    • Ft21 478
    • Ft44 118
    • Ft3 628
    • Ft35 732
    • Ft5 995
    • Ft4 733
    • Ft10 838
    • Ft4 733
    • Ft8 521
    • Ft2 914
    • Ft20 834
    • Ft10 415
    • Ft7 574
    • Ft9 468
    • Ft10 415
    • Ft3 277