Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1096)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1096)
    • 5 Star(1043)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(9)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(7)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/03/2021

    Pierwszą rzeczą, którą zauważysz, gdy wyjmiesz ładowarka z pudełka, jest to, że dosłownie mieści się w dłoni. Na mojej ławce, w rezultacie prawie nie zajmuje miejsca. Jest w stanie umieścić 15a dla każdego portu, o ile posiada się zasilacz 24v lub akumulator 6s. Ale nadal możesz ładować z niższym źródłem mocy. Domyślnie jest on skonfigurowany w minimalnym stopniu, aby akceptować napięcie wejściowe 22v do ładowania. Można to zmienić tak, że można używać baterii do dwóch. Było tu kilka recenzji, które sprawiały, że to nie jest możliwe, więc załączyłam zdjęcie opcji minimalnego napięcia wejściowego. Oczywiście, jedną z największych zalet podwójnego ładowania jest możliwość ładowania dwóch różnych rodzajów baterii w tym samym czasie. Z tą ładowarką nie musisz mieć drugiej, żeby naładować baterie w goglach i baterie dronów. Możesz również ładować baterie LiHV z jednej strony i LiPo z drugiej, jeśli chcesz, co jest miłe w odniesieniu do bezpiecznych nawyków ładowania.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Ładna ładowarka. Bardzo kompaktowy. Mniejszy od klasycznego Imax, który staje się bardzo gorący tylko z dwoma 1300mah 6s. Również kabel jest lepszy, a wszystko to mniej miejsca. Bardzo ładne. Jedyną złą rzeczą jest to, że jeśli wyłączy się dźwięk przycisków, wyłącza się również dźwięk zakończenia/błądu/zupełnienia ładunku. Pakiet nie istnieje: tylko czarna torba bez zabezpieczenia, która pokrywa pudełko karty ładowarki. Ale to jest ok. Szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2020

    To jest ładowarka. Jest dość, mały ma wejścia AC i DC, łatwe menu nawigacji. Świetny. Bardzo zadowolony z zakupu polecam go każdemu kto robi FPV. Dwukanał pozwala na ładowanie różnych baterii. Ładowarka jest tak mała, że możesz ją zabrać ze sobą. Można szybko i łatwo wykonać ładowanie w terenie na dwóch kanałach. Bezprzewodowe ładowanie telefonu jest tak wygodne, gdy pracujesz na ławce lub jesteś na zewnątrz i potrzebujesz trochę soku. W sumie świetny produkt dobrze zapakowany szybko wysłany pełen funkcji. Zalecam 1000%

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2020

    Dobrze, ale ekran zawiódł Kupiona w sierpniu 2019 r Czy jest objęty gwarancją?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2019

    what a great balance charger with its dual charging easy to use menu, able to balance battery levels! Would highly recommend this charger to anyone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Śliczna ładowarka lipo bardzo mała i kompaktowa i łatwa w użyciu. Świetne opakowanie i przyszedł w odpowiednim czasie bez problemów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Zajebista ładowarka 👏🏽 dobrze zrobiony produkt! Jest malutki... Zdjęcia nie dają sobie z tego sprawy, niezależnie od tego, jak jest potężne i wykonuje pracę idealnie. Zalecałbym zakup tego produktu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Doskonała ładowarka. Posiada zintegrowany zasilacz i dwa oddzielne kanały do ładowania równolegle 2 akumulatory o różnym typie i różnym ładowaniu. Tylko mały defekt wewnętrzny wentylator jest lekko hałaśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Otrzymałem go dzisiaj. Ale jest wiele zadrapań na ekranie, co jest irytujące podczas pracy. Teraz wygląda 😖. na używany produkt do sprawdzania zdjęć

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2020

    Dobrze Szybka dostawa DHL

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$30.99
    • US$139.74
    • US$12.64
    • US$17.59
    • US$79.68
    • US$19.99
    • US$37.94
    • US$14.99
    • US$4.98
    • US$1,017.49
    • US$11.99
    • US$9.23
    • US$48.50
    • US$14.99
    • US$6.99
    • US$17.99
    • US$6.92
    • US$78.99