Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(195)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(195)
    • 5 Star(179)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/12/2020

    Ta ładowarka jest wyposażona w tryb bestii. Ze skoku, ta ładowarka będzie się ładować tak szybko, jak tylko będę chciał. Ładować 4C? Nie ma problemu z tą ładowarką. Nie mogę się doczekać ładowania jonów litowych i innych baterii bez lipoowych. Opakowanie było dobre i bezpieczne. Nic nie przybyło uszkodzone. Wypracowane prosto z pudełka. Jedynym minusem tej ładowarki jest to, że aplikacja nie działa z żadnym z moich telefonów Pixel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Ładna i kompaktowa ładowarka. Podoba mi się, że ma wbudowaną opcję korzystania z AC. Ładuje moją kolekcję baterii 1s, używając moich własnych urządzeń. Nie mogę znaleźć aplikacji w sklepie Google Play, ale znalazłem ją w sklepie Apple. Fani wydają się być spoko i nie są zbyt głośni. Podoba mi się, że to jest podstawa mojego uzależnienia od RC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    the packaging was nice and secure. love the fact that it can be sued as a power supply also. Construction is all metal. there are two fans, but not very loud, which i am impressed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Wspaniały przedmiot! Zajebista, wspaniała transakcja! To jest konieczne dla każdego pilota FPV!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Świetny produkt, jakość 100% szybka dostawa nie można polecić więcej dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    got it fast, and looking forward to using my new charger. product came fast and no problem with box being damaged or anything else. 100% happy with everything and will order more

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Naprawdę zadowolony z tego. Jedyną uwagą jest wentylator. Ładuję głównie 2s 500mAH liposu za pomocą 230V wejścia. Po chwili wentylator zaczyna się i wyłącza, oczekuję, że będzie regulowany i uruchomiony na stałym rpm. Poza tym jest świetny i myślę, że dotykowe przyciski działają dobrze!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Ładowarka otrzymana w 20 dni, doskonałe opakowanie, 100% sprawna ładowarka, świetna ładowarka, dzięki Banggod

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Bardzo zadowolony z tej ładowarki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Doskonała ładowarka, jest również dedykowana aplikacja do sprawdzania ładunku baterii!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft41 080
    • Ft23 648
    • Ft44 161
    • Ft35 768
    • Ft4 737
    • Ft1 912
    • Ft10 426
    • Ft24 963
    • Ft2 187
    • Ft21 803
    • Ft8 214
    • Ft10 426
    • Ft3 631
    • Ft12 638
    • Ft7 581
    • Ft20 855
    • Ft8 214
    • Ft5 758