Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(321)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(321)
    • 5 Star(302)
    • 4 Star(17)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2021

    Byłem pewien, że przesyłka zawiera dwa psy, więc możecie użyć ich razem, szczególnie w sytuacji 90 stopni. Na wszystkich zdjęciach, nawet na zdjęciach Klientów, widać dwa elementy. Ale moja dostawa zawiera tylko jednego psa. Jestem zaskoczony i trochę zdenerwowany. Sam produkt wydaje się być w porządku, ale mieści się bardzo ciasno w moich 20mm otworach. Nie zmieści się w 19 mm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Stop-dogi ładnie pasują do mojej pracowni Kregowej 19-milimetrowej dziury. Czuć się ciężki i dobrej jakości i mieć dobry wygląd. Nie pracował z nimi na chwilę obecną, ale starał się, żeby zostali na miejscu z jakimś ochłapem przeciwko nim i w tej chwili wydają się pracować dla mnie. Jeśli wypróbowałem je z planowania i nadal mogę umieścić recenzję, a uaktualnię recenzję. A jeśli są naprawdę dobre rozważam kupić kilka więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Jak na razie działają świetnie. Istnieje wiele sposobów, aby wykonać tę samą pracę, ale to podejście jest bardzo proste, tak długo, jak masz matrycę psich dziur na ławce. (nawet jeśli nie, to nie jest trudne do stworzenia). Nie używałem ich od dawna, więc nie mogę potwierdzić ich długowieczności w ciężkim użyciu. Poszczególne części są dobrze wykończone, ale połączenie przesuwane pomiędzy belką i dwoma krótkimi psami może być lepiej dopasowane. Nie zauważyłem, że to wpływa na używanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Przystanki działają bardzo dobrze. Samo ustawianie dziur dla psów w temperaturze 90 stopni nie jest łatwe. Mówiąc to, kołki, które wchodzą do dziur dla psów, ślizgają się po tylnej stronie końca, przestają znacznie ułatwiać ustawienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Wygląda i czuje się bardzo dobrze, pasuje idealnie do 20 mm otworów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Jest wysyłany w kopercie i pakowany w folię bąbelkową. Pakowanie jest wystarczające, ponieważ przybyło nieuszkodzone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Ten ma trochę swobody, ale wykorzystam go na pewno, biorąc pod uwagę cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Przybył szybko, jakość produktu wyglądają na wysoką, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2020

    Bardzo ładna jakość, psy są nieco mniejsze niż 20 mm i pasują dobrze. Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/06/2021

    Produkt mógł być dobry. Niestety, jedna z dwóch zamówionych części została już dostarczona: śruba stopu chodząca w pudełku. To nie był przypadek... Nie ma mowy, żeby przywrócić śrubę, bo sieć w szynie jest oczywiście zniszczona. Ponieważ dziurka nie jest przekłuwanie i śruba bardzo mała, nie ma sposobu na przerobienie nici, a zatem nie stop... W sumie 2 płatne i tylko 1 przydatne... Trochę drogie. Jestem w piątym e-mailu z Savem, który oferuje mi śrubę, kiedy urządzenie jest nieużywalne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1,064
    • Ft6,784
    • Ft9,253
    • Ft5,550
    • Ft4,008
    • Ft1,540
    • Ft1,897
    • Ft3,699
    • Ft6,167
    • Ft6,445