Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(355)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(355)
    • 5 Star(332)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/07/2021

    Byłem pewien, że przesyłka zawiera dwa psy, więc możecie użyć ich razem, szczególnie w sytuacji 90 stopni. Na wszystkich zdjęciach, nawet na zdjęciach Klientów, widać dwa elementy. Ale moja dostawa zawiera tylko jednego psa. Jestem zaskoczony i trochę zdenerwowany. Sam produkt wydaje się być w porządku, ale mieści się bardzo ciasno w moich 20mm otworach. Nie zmieści się w 19 mm

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Stop-dogi ładnie pasują do mojej pracowni Kregowej 19-milimetrowej dziury. Czuć się ciężki i dobrej jakości i mieć dobry wygląd. Nie pracował z nimi na chwilę obecną, ale starał się, żeby zostali na miejscu z jakimś ochłapem przeciwko nim i w tej chwili wydają się pracować dla mnie. Jeśli wypróbowałem je z planowania i nadal mogę umieścić recenzję, a uaktualnię recenzję. A jeśli są naprawdę dobre rozważam kupić kilka więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Jakość korka jest, jak zawsze w przypadku Hongdui, SUPER! Korek ma wiele wspólnego z prowadzeniem, ale nie przeszkadza. Wymiary 7x30x270 są również bardzo dobrze wybrane. Szpilki 19mm pasują do moich otworów roboczych, a także do ławek planerowych. Zrobiłem je do pomiaru po wiertnictwie za pomocą freamera, dlatego są 19 mm z tolerancją +0,05 mm. Co mnie tylko trochę irytuje: nie przeczytałem poprawnie oferty i założyłem, że dostarczymy tylko jeden (1)! W tej cenie (ok. 17€) Nie zamówiłbym wtedy baru. Totzdem: świetny produkt! Btw: To było ze mną po zamówieniu w 8 dni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Produkt dotarł w ciągu 4 dni, brawa dla Logistyki. Produkt jest zgodny z opisem, dobrze wykonany i ogólnie wydaje się być dobrej jakości. Jest to jednak bardzo proste narzędzie, coś, co można również zbudować z kawałka kołka i drewna. Niemniej jednak, jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu (mimo że miałem nadzieję dostać 2 z nich, jak pokazano na zdjęciu...) Zwłaszcza, że firma, której nazwa zaczyna się na V, sprzedaje te rzeczy za więcej niż podwójną cenę. Podsumowując, dobry produkt, dobra cena

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Jak na razie działają świetnie. Istnieje wiele sposobów, aby wykonać tę samą pracę, ale to podejście jest bardzo proste, tak długo, jak masz matrycę psich dziur na ławce. (nawet jeśli nie, to nie jest trudne do stworzenia). Nie używałem ich od dawna, więc nie mogę potwierdzić ich długowieczności w ciężkim użyciu. Poszczególne części są dobrze wykończone, ale połączenie przesuwane pomiędzy belką i dwoma krótkimi psami może być lepiej dopasowane. Nie zauważyłem, że to wpływa na używanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Psy doskonale pasują do otworów Festool MFT/3. Część planerowa ma w sobie trochę miejsca. Ale nie powinno być problemu, gdy naprawisz obrabianą część.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Idealnie pasuje do otworów 20mm MFT

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Prodotto valido e di buona fattura.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Przystanki działają bardzo dobrze. Samo ustawianie dziur dla psów w temperaturze 90 stopni nie jest łatwe. Mówiąc to, kołki, które wchodzą do dziur dla psów, ślizgają się po tylnej stronie końca, przestają znacznie ułatwiać ustawienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2020

    Wygląda i czuje się bardzo dobrze, pasuje idealnie do 20 mm otworów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 995
    • Ft11 886
    • Ft39 160
    • Ft9 533
    • Ft25 521
    • Ft14 683
    • Ft11 534
    • Ft13 284
    • Ft5 749
    • Ft4 541
    • Ft47 679
    • Ft5 446
    • Ft18 162
    • Ft95 361
    • Ft10 487
    • Ft8 737
    • Ft5 592
    • Ft2 946