Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(316)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(316)
    • 5 Star(301)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2021

    Bardzo dobrze zaprojektowany skryber. Czarny uchwyt to anodowane aluminium z ładnym rowkiem, aby wyśrodkować sworznia. Dwa stalowe cylindry obracają się na dwóch wspornikach wygładzając ruch po bardziej szorstkich powierzchniach. Tarcza jest karbidowa i dobrze zaostrzona. Stalowy wał główny jest dokładnie wyryty z obu stron w mm, dzięki czemu idealnie nadaje się do użycia pióra / szpilki. Byłoby naprawdę miło, aby szpilka do pisania była wyższej jakości, jak stal S2 lub końcówka z węglika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2021

    Naprawdę świetna jakość, ale zrobiłem małą modyfikację i frezarkę, tak, że nóż mógł się całkowicie ukryć i zmieniłem małą śrubkę na pokrętło do szybszej wymiany. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Bardzo dobry produkt, bardzo dobry produkt. Dobrze wykończone, z Mały defekt. Ale spełniło oczekiwania. Bardzo zadowolony z klientki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Po prostu piękne, solidnie zbudowane. Dobrze zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    ممتاز .. جودة عالية ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Top produktowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Bardzo szybka dostawa (tylko 13 dni), dobre i zaoszczędne opakowanie, wygląda na dobrą jakość. Bardzo zadowolony z czucia w mojej ręce. Tylko dwie drobne rzeczy, których nie lubię od początku. Jest tylko 1 okrągły nóż do cięcia w cenie i koniec metalowego pręta z nożem wystaje zawsze trochę. Byłoby lepiej, gdyby metalowa podstawa była trochę hartowana, więc zniknęła do podstawy dla ochrony. Ale można to zrobić łatwo samemu, ponieważ jest to aluminiowa podstawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2018

    No nie jest tani, ale warto zainwestować. Kółko znacznika jest z węglika, jest bardzo ostre. Znacznik chowa się w korpusie, dzięki czemu nie zostanie przypadkowo uszkodzony, jak również nie zranimy się przez przypadek. Podziałka na pręcie, jest bardzo trwała, chyba wypalana laserem. W zastawie miałem też dodatkowe rolki, do nieregularnych kształtów, kluczyki do śrubek. Wszystko wykonane precyzyjnie i z materiałów dobrej jakości.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2020

    Bardzo pod wrażeniem jakości tego elementu. Wydaje się być bardzo dobrze zrobiony. Jedną z wad jest metryka, ale wiedziałem o tym przy zamawianiu. Cieszę się, że to kupiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2020

    Ładnie zapakowane i nieuszkodzone. Kilka lekkich śladów obróbki pod anodyzą jest jedynym negatywnym, jaki mogę powiedzieć. Wszystkie części ułożone wygodnie w pudełku. Główny korpus jest pakowany w blaszkę z innymi częściami, narzędziami montażowymi i częściami zapasowymi/skrętami w workach samoszczelkowych luźnych na drugim końcu. Zgromadzenie jest proste. Dobrze wykonane i jakości narzędzie, które czuje się dobrze w dłoni. Angielski i instrukcje fotograficzne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$24.24
    • US$31.99
    • US$15.00
    • US$23.09
    • US$22.99
    • US$28.17
    • US$13.85
    • US$23.09
    • US$24.24
    • US$20.78
    • US$22.99
    • US$25.40
    • US$30.02
    • US$19.99
    • US$19.99
    • US$37.99
    • US$33.99
    • US$49.44