Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2020

    Widziałem „JESSEM Clear Cut TS" dla „Piły Stołowej" na YouTube na tych wielkich, eleganckich piłach stołowych Dan'a. Potem zobaczyłem te HONGDUI na Banggood, około ½ cena około 160 funtów. Jakość wyglądała mniej więcej tak samo. Mam piłę stołową Dewalt DW745 i byłem pewien, że przy małej modyfikacji mogę ją dopasować do mojego ogrodzenia. Kawałek 3 na 2 wypukły do wewnętrznej strony ogrodzenia i byłem gotowy go dopasować, musiałem skrócić jeden z aluminiowych kawałków T Track o około 150 mm, zanim przycisnęli go do ogrodzenia. To kilka zdjęć gotowej instalacji... Szczerze mówiąc, to działa, ale nie używałem go z dużymi kawałkami sklejki, ale oczekuję, że pomoże utrzymać drewno przypięte do ogrodzenia. Celem postu jest pokazanie wraz z modyfikacją ogrodzenia będzie pasować do zdewaltowanego DW745

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Dobra jakość! Tańsze niż Jessem, ale z tą samą jakością. Z dodatkową gumą i rozszerzalną ramieniem, którego Jessem nie ma. Kciuki w górę dla Hongdui Tools!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Jest to ładny produkt, dobrze zapakowany. Piła stołowa Bosch GTS 635-216. Przedłużyłem ogrodzenie o 15 mm sklejkę i użyłem tylko jednej poręczy ze względu na długość pierwotnego ogrodzenia.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Looks very good, amazing quality as always from Hongdui. The wheels are angled and is rolling only one way - Great.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    The product was damaged and had a manufacturing defect when I received it. The anodizing on the rails was damaged and one of the arm supports is pitted, see the photos. This is very disappointing for me as I have have ordered from Bangood previously and this is the only time I have been unhappy with the goods

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Świetny produkt, uwielbiam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2022

    Absolutna najwyższa jakość. Nie ma nic lepszego do roboty.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2021

    Zainstalowany & wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    To świetny produkt, kupiłem kilka Element od tego producenta mają wszystkie Była świetna jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2020

    Bardziej rozsądne niż inne marki, bez względu na jakość. Bardzo dobrej jakości konstrukcja z dobrze wykończonych części, jedynym wymagającym dokręcenia jest zamek nici na ramieniu okrągłego elementu pręta. Będzie pasować do piły do stołu startowego, zakup z pewnością siebie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$45.99
    • US$18.47
    • US$24.99
    • US$41.39
    • US$22.99
    • US$99.99
    • US$138.99
    • US$59.99
    • US$156.39
    • US$35.99
    • US$13.99
    • US$89.99
    • US$33.99
    • US$49.99
    • US$8.99
    • US$69.99
    • US$59.99
    • US$37.99