Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(615)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(615)
    • 5 Star(600)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/12/2020

    Jestem pod ogromnym wrażeniem jakości produktu. Jest dokładnie tak, jak było w reklamie, i dostałem ją w 14 dni. Opakowanie było dobre i dobrze chroniło produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Byłem zaskoczony jakością produktu, jest bardzo dobry i ciężki Przyszedł w bardzo dobrym opakowaniu i dość szybko. Dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Indywidualnie wytrzymały owinięty folią bąbelkową w kartonowym pudełku. Wyglądaj ładnie i biegaj gładko. Nie mogę jeszcze spróbować, bo jeszcze nie zmieliłem szyny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Ten zacisk jest wyposażony w przewodnik dla szczeliny T-track jak również wtyczki do dziur dla psa. Daje to większą elastyczność w użyciu zacisku. Sam zacisk jest bardzo dobrze wykonany, a pokrętło jest gęste.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Doskonała wartość. Bardzo dobrze wykonana i funkcjonalna. Uwielbiam, że zaciski obejmują również dwa psy 20mm (po jednym na zacisk), które pasują do mojej drewnianej ławki. Obrazek pokazuje również gniazdo T i 6mm gwiaździste pokrętła uchwytowe (jako zaciski ogrodzenia) pochodzące z Bangood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    ***** Top Produkt *****

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Opis produktu jest dokładny, masywny, dobrze wykonany produkt, opakowanie jest prawidłowe, dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Naprawdę bardzo wysoka jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Zgodnie z opisem, bardzo dobrze wykończone i wyglądają bardzo solidnie, przyszły bardzo szybko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    ***** Top Produkt *****

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 412
    • Ft7 545
    • Ft1 812
    • Ft6 535
    • Ft1 812
    • Ft1 978
    • Ft2 903
    • Ft3 142
    • Ft4 356
    • Ft5 343
    • Ft8 677
    • Ft8 488
    • Ft9 746
    • Ft12 577
    • Ft6 287
    • Ft7 262
    • Ft5 343
    • Ft8 488