Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1214)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1214)
    • 5 Star(1183)
    • 4 Star(30)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    Właśnie to otrzymałem i jeszcze nie użyłem. Używałem już podobnych rzeczy i wiem, jak się je używa. Niniejsza recenzja znajduje się na opakowaniu wraz z dopasowaniem i wykończeniem tego produktu Hongdui. To mój pierwszy zakup Banggood, i bardzo zależało mi od Dennisa, z Hooked On Wood, do jego przeglądu produktu, przed zakupem... mimo że nie jest on elektroniczny ani zmotoryzowany. To tylko prosty maszynka do skręcenia kciuka, i oczekiwałem, że będzie działać równie dobrze lub lepiej niż moja własna wersja DIY, wykonana z twardego drewna. Chciałem tylko zobaczyć jakość produktów Hongdui i sprawdzić, jak działa Banggood. Jestem bardzo zadowolony z obu. Jeśli chodzi o sam produkt, opakowanie jest pierwszej klasy. Wyposażenie i wykończenie producenta kerfu jest doskonałe. Element nie ma żadnych oparów ani wad...gładka na wszystkich krawędziach, a skala jest łatwo przeglądana. Jest ładnie ciężki w dłoni, i wydaje się doskonałą jakością, i daje mi jeszcze większe poczucie, że ostatecznie zamawiam miter Hongdui. Na pewno kupiłbym jeszcze raz tego producenta.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/12/2020

    Bardzo szybka wysyłka od zamówienia do dostawy w moim domu jest około 15 dni łącznie. Pakowanie nie było uszkodzone i było w cienkim, metalowym pudełku. Czuje się ciężki i dobrej jakości, nie było instrukcji jak go używać, że byłoby przydatne. Ogólnie wygląda bardzo ładny, ciężki i bardzo przydatny mieć w warsztacie do robienia tatas i więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Fantastyczna jakość, użyłem jej z moim routerem, żeby zrobić dokładne, pasujące tado. Nie ma potrzeby mierzenia grubości desek lub obliczania szerokości Kerfa bitów routera, wystarczy użyć tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Ten kurfmarker jest doskonałej jakości i jest dobrze zapakowany i prezentowany w ładnej puszce z wkładką piankową. Szybka dostawa, zamówiona w dniu 31 sierpnia i dotarła 3 września. pierwszy raz za pomocą Banggood, ale nie ostatni, naprawdę zadowolony z produktu i zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/09/2021

    Doskonały produkt, bardzo dobra jakość prezentacji i bardzo dobry stosunek jakości do ceny, sprzedawca 100% zalecane. Przybywam o wiele mniej czasu, niż ustalono.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    excellent stuff, as described in the Video of Hooked On Wood, the Box has a dent corresponding to the top left corner of the tool, except that Top Tool

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Super szybka dostawa przez GLS. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana - wszystko w porządku. Zamówiłem ten produkt po obejrzeniu recenzji wideo. Szczególnie interesowało mnie perfekcyjne przetwarzanie tego produktu. Nie mogę się doczekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Bardzo polecam ten produkt. Jak widać na zdjęciach, jest w małej puszce z pianką. Co jest bardzo miłe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Nie kupuj tego od Amazona. Weź to od Banggooda, sprzedają oryginał. Podróbki wyglądają podobnie, ale nie zadziałają. Dowiedziałam się w trudny sposób. Powoli na początku, użyj kawałka karty podczas ustawiania krawężnika, aby wyrównać chwiejenie ostrza i być pewnym, że dokręcasz śruby kciuka we właściwym kierunku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Spedizione veloce, arrivato in 4 giorni. Prodotto conforme alla descrizione, ben fatto. Arriva in una scatolina in cartone come imballaggio, all'interno si trova il contenitore in alluminio che ospita il prodotto. Preciso nella misurazione dei pezzi da lavorare, si ottengono ottimi incastri. Peccato che subito dopo averlo acquistato il prezzo sia sceso di 75 cent. Acquisterei più spesso sul sito se le spedizioni fossero tutte così veloci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 933
    • Ft12 107
    • Ft1 208
    • Ft4 629
    • Ft5 940
    • Ft3 933
    • Ft6 291
    • Ft10 487
    • Ft1 359
    • Ft12 234
    • Ft19 978
    • Ft5 144
    • Ft6 052
    • Ft6 052
    • Ft1 511
    • Ft7 868
    • Ft6 052
    • Ft14 332