Opinie klientów

4.97 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1060)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1060)
    • 5 Star(1031)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/12/2020

    Bardzo szybka wysyłka od zamówienia do dostawy w moim domu jest około 15 dni łącznie. Pakowanie nie było uszkodzone i było w cienkim, metalowym pudełku. Czuje się ciężki i dobrej jakości, nie było instrukcji jak go używać, że byłoby przydatne. Ogólnie wygląda bardzo ładny, ciężki i bardzo przydatny mieć w warsztacie do robienia tatas i więcej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Fantastyczna jakość, użyłem jej z moim routerem, żeby zrobić dokładne, pasujące tado. Nie ma potrzeby mierzenia grubości desek lub obliczania szerokości Kerfa bitów routera, wystarczy użyć tego produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Od czego mam zacząć? Kupiłem ten przedmiot po obejrzeniu kilku recenzji YouTube i dlaczego nie wziąć jednej! Pierwsze wrażenie to wow. Wydaje się luksusowy, wyważony i bardzo profesjonalny sprzęt wykonany z precyzji. Oznaczenia są krystalicznie czyste, a ruch płynny. W cenie, nie sądzę, że mógłbyś być lepszy za to, co zapłaciłem za to 17,51 funtów, więc całkowita wartość dla pieniędzy. Od wykonania zamówienia do otrzymania go zajęło 4 dni. Pochodzi z brytyjskiego magazynu, więc żadnych skarg tutaj, nawet gdybym musiał czekać 2 tygodnie, aż przyjedzie z Chin, warto byłoby czekać! Opakowanie było odpowiednie, jednak w metalowym pudełku było małe wgłębienie, ale nie będę tego tolerował, listonosz przepchnął go przez skrzynkę na listy i spadł na podłogę z drewna! Mam 52 lata i właśnie dostać się do stolarki dla hobby, ten wspaniały produkt doda do mojej kolekcji narzędzi - nie może z wypróbowania go na stole z piłą stołową i routerem. To był mój pierwszy formularz zakupu Bang Good! Szczerze, nie wiedziałem czego się spodziewać, czy to się okaże, czy pozycja będzie tak dobra jak recenzje! Cóż, wcale nie byłam zawiedziona. Trzymaj się Dobrej pracy będę zamawiać ponownie i tak samo ważne, jeśli nie więcej, Producent tego elementu potrzebuje pochwały, jeśli nie więcej! Dobra robota Drillpro - tak trzymaj - rządzisz!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    excellent stuff, as described in the Video of Hooked On Wood, the Box has a dent corresponding to the top left corner of the tool, except that Top Tool

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Super szybka dostawa przez GLS. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana - wszystko w porządku. Zamówiłem ten produkt po obejrzeniu recenzji wideo. Szczególnie interesowało mnie perfekcyjne przetwarzanie tego produktu. Nie mogę się doczekać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Bardzo polecam ten produkt. Jak widać na zdjęciach, jest w małej puszce z pianką. Co jest bardzo miłe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Spedizione veloce, arrivato in 4 giorni. Prodotto conforme alla descrizione, ben fatto. Arriva in una scatolina in cartone come imballaggio, all'interno si trova il contenitore in alluminio che ospita il prodotto. Preciso nella misurazione dei pezzi da lavorare, si ottengono ottimi incastri. Peccato che subito dopo averlo acquistato il prezzo sia sceso di 75 cent. Acquisterei più spesso sul sito se le spedizioni fossero tutte così veloci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2021

    Bardzo proste w użyciu narzędzie. Czerwony oznacza grubość ostrza (17mm maksymalnie), a szarość dla grubości materiału (maksymalnie 50mm).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/02/2021

    Produkt jest bardzo wysokiej jakości. Chętnie go wykorzystam. Jest pięknie zapakowana w puszce wypełnionej pianką.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Rendben megérkezett. Kis fém doboz, körülötte szivacs. Precíz kidolgozás, kotyogás nem tapasztalható, finoman jár.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft2,117
    • Ft4,382
    • Ft4,843
    • Ft4,237
    • Ft14,080
    • Ft6,054
    • Ft5,146
    • Ft2,723
    • Ft3,026
    • Ft3,934
    • Ft3,026
    • Ft8,174
    • Ft3,026
    • Ft4,540
    • Ft3,934
    • Ft3,874
    • Ft4,540
    • Ft4,258