Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(43)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/02/2021

    Kupiłem to z powodu recenzji Wooda w YouTube i nie byłem rozczarowany. Przyszedł szybko i dobrze zapakowany. Miernik jest zbudowany jak zbiornik. Nawet z dodatkowym lupą do skali. Nie mogę się doczekać, aż zacznę go używać. Bezczelnie kupię więcej narzędzi z Hongdui.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Absolutnie doskonale. Bardzo zadowolony z produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Dobra jakość produktu i dobra logistyka od Banggood, bardzo solidna i precyzyjna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Kupiłem Hongdui HD-TB01 Precision Miter Gauge po obejrzeniu dobrych recenzji. Przedmiot został zamówiony wraz z kilkoma mniejszymi przedmiotami. Został usunięty ze swojego pudełka, aby wcisnąć go do nieco większego pudełka wraz z innymi elementami. Nic nie było zabezpieczone i wypadł z pianki i został potłuczony w trakcie wysyłki, jak widać po uszkodzeniach wnętrza pudełka na zdjęciu. A gdy zablokowano pozycję 0 stopni, wskaźnik kąta jest wyłączony o około 1/4 stopnia. Nie jestem pewien, czy jest to spowodowane uszkodzeniem podczas wysyłki lub problem produkcji, ale zdecydowanie nie 'precyzyjne' i nie warte 125 funtów ceny lub czego można się spodziewać po recenzjach internetowych. Poza tym wszystkie dodatkowe części i sprzęt wypadły z pianki i do dna pudełka, a jako szwy nie jesteśmy przyklejone, niektóre części się wyślizgnęły. Trudno poznać, jak znać instrukcje / części listy zawarte.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Brawo, HONGDUI! Każdy producent gdziekolwiek na świecie byłby dumny, mogąc umieścić swoje nazwisko na tej miterce. Jest najwyższej jakości w wykonaniu i materiałach. Przez ponad 40 lat pracy w drewnie jako profesjonalista jest to produkt pięciogwiazdkowy. Punkt cenowy jest więcej niż sprawiedliwy. Macie tu prawdziwego zwycięzcę. Dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Imponujący zestaw zaraz po otwarciu pudełka. Hojna płyta aluminium dla głównego korpusu. Wiele regulacji wbudowano, aby go uzyskać - i ogrodzenie - prawdziwe dla ostrza piły. Stalowe zęby w każdym stopniu. I może być wyłączony dla kątów poniżej pełnego stopnia. Bardzo ładnie zmechanizowana i wykończona.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    To jest jednostka jakości, i to jest jasne od momentu otwarcia pudełka. Części są bardzo dobrze obrabiane i pięknie posprzątane, nie mogłem znaleźć żadnych śladów maszyny. Tarcza jest ustawiona i jest solidna. Zawiera wspólne kąty, w których pokrętło 'kliśnie' w miejscu, gdy się obracasz, ale to nie sprawia, że urządzenie jest w ogóle trudne do przekręcenia. Uchwyt służy jako drugi zamek. Mosiężna pokrętło jest odciągane do tyłu, aby obrócić pokrętło, a także służy jako zamek. Myślę, że uchwyt byłby lepszy w mosiądzu, ale to jest moja własna sprawa miłości. Rączka, z którą przychodzi, jest ładna, choć trochę za mała dla moich rąk, ale to nie narzeka. Pojawiła się też błyskawicznie. Jeszcze go nie uruchomiłem, ale sprawdziłem jego ustawienia i dokładność i jest wystrzałowy. To jest absolutnie tego warte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Niezłe, ciężkie jednostki. Dobrze skonstruowany i dokładny. Wysyłka jest bardzo powolna i słaba zdolność śledzenia. Nie będziesz rozczarowany jakością, jednak jednostka jest o 2" krótsza niż większość. Zostaniesz rozczarowany w czasie wysyłki. Pamiętaj o opóźnionej / powolnej wysyłce przy zamawianiu. Nie śpiesz się tak.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2021

    Jednak, aby w pełni to wypróbować, jest to oczywiście bardzo dobrze wykonany produkt. Mam 2 rozczarowania, po pierwsze czuję, że cena jaką oni biorą to powinno być z ogrodzeniem zamiast dopłacać. A po drugie dzień po tym, jak zrobiłam zamówienie, ten produkt wszedł do sprzedaży błyskawicznej i był tańszy o 30 funtów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    To jest legalne. Bardzo ładnie wykonane i dokładne. Zbadałem kilka kątów z moim protraktorem Mitutoyo i był na sam. Posiadam też miter z Incra, a ten jest równie ładny, i myślę, że bardziej wolę ustawienie kąta na tej mierniku. Chciałbym zobaczyć, jak ta firma buduje więcej wysokiej jakości narzędzi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft29 001
    • Ft25 642
    • Ft15 262
    • Ft7 324
    • Ft9 156
    • Ft12 209
    • Ft4 348
    • Ft17 628
    • Ft12 209
    • Ft13 043
    • Ft19 744
    • Ft6 317
    • Ft6 344
    • Ft6 344
    • Ft32 084
    • Ft27 853
    • Ft4 580
    • Ft4 228