Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(65)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/01/2021

    Bardzo dobrze. Produkt jest solidny i dobrej jakości. Pasuje do t-tracku, który zamówiłem również w Banggood. Nie mogę się doczekać, by zbudować fuchę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Twardy zbudowany, ale jeśli zakupisz, upewnij się, że jego odpowiedni rozmiar dla szyny T masz lub zakupisz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Produkt zgodnie z opisem przybył w odpowiednim dniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Perfekt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Kupiłem głównie 2 z nich, bo mieli opcję 20mm psiej dziury

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/02/2021

    Podejrzewałem, co dostanę. Wcześniej kupiłem 90 stopni machinistyczne kwadrat na Banggood i to co dostałem nie wyglądało jak obraz, był spakowany słabo i nie było zbyt kwadratowe (o wiele - nadal czeka na ich odpowiedź). Mogę powiedzieć, że Hongdui to szanowana firma. Produkt, który dostałem był jak reklamowany i był bardzo dobrze zapakowany (bardzo ważne dla narzędzi umieszczania). Mam stół z przewodnikiem i okrągłe psy dobrze pasują do dziur dla psów. Dostarczają mi potrzebne zaciski i nie mają wad produkcyjnych. Moim jedynym życzeniem jest to, że zaoferowaliby możliwość nierdzewnego dla psów. (Upuściłem już jeden i aluminium ma kosmetyczne wgniecenie na betonowej podłodze, ale nadal działa).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    ottimo, non ho ancora finito di montare il mio banco di lavoro ma i prodotti mi piacciono molto

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Produkt wygląda dobrze, nie byłem w stanie jeszcze spróbować, ale z tego, jak wygląda, myślę, że jest dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2021

    Fajnie, jeszcze jeden pierścień pomiędzy teflonem rbusn a sprężyną byłby miły. Wiosna utkwiła między autobusem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Doskonały produkt, szkoda, że orzech T, mający 4 mm wysokości zęba, nie nadaje się do ławki z piłą bosch (3 mm)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 412
    • Ft1 462
    • Ft5 412
    • Ft6 368
    • Ft8 598
    • Ft10 509
    • Ft6 687
    • Ft7 356
    • Ft6 368
    • Ft13 242