Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(260)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(260)
    • 5 Star(252)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/09/2021

    Jeśli szukasz czegoś do usunięcia kleju w krawędziach, nie ma nic lepszego. Haptic jest SUPER! Co po prostu nie oświetla mnie: jest dołączony śrubokręt T15, ale śruby mają T20. Trochę nielogiczne. Niemniej jednak - absolutnie zalecany zakup!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Wyjątkowo dobrze zaprojektowany i wyprodukowany, ten Mini skraplacz z węglika drewna. Jest to radość do obsługi i jak również. Nie często można znaleźć funkcjonalne narzędzie pracy, to jest dzieło sztuki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Jest to produkt, który wydaje się być bardzo praktyczny do usunięcia kleju, Podoba mi się jego kształt i materiały, poza tym czuje się komfortowo używać w ręce, ponieważ ma dokładny rozmiar, aby czuć się dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Excellent item. Beautifully designed. High quality! I truly recommend this product. Parcel was well packed.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Ładna jakość. Czuje się dobrze, gdy go używasz. Dwa skrobaczki włącznie. Zawiera również dodatkową śrubę i torx T15 do zmiany ostrza skrobaka. Jedyny problem, śruba to torx T20.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Hongdui... Po prostu fantastyczne. Marka, na której polegam, doskonałe materiały szybka dostawa i niesamowita wydajność.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Narzędzie jest solidne i działa dobrze. Pasuje do mojej dłoni. Głównym problemem jest nakrętka trzymająca ostrze jest zakrętem, a nie klątwą (klucz Allena). Jest z narzędziem do skręcania, ale jeśli go zgubię, a jestem pewien, że tak, nie jest łatwo dostać zamianę jako gwiazdę lub głowę klątwy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Polecam. Dobrej jakości produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Szybka wysyłka, świetna jakość, czuje się świetnie w dłoni bardzo ostre ostrza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Super jakość wykonania, bardzo ostre ostrze, idealne narzędzie. Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 289
    • Ft15 485
    • Ft27 875
    • Ft37 167
    • Ft6 192
    • Ft4 333
    • Ft12 387
    • Ft23 538
    • Ft10 683
    • Ft8 224
    • Ft9 289
    • Ft6 192
    • Ft6 192
    • Ft6 192
    • Ft26 636
    • Ft17 343
    • Ft5 263
    • Ft12 161