Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(54)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(54)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Na bębenku jest ładna torba do przenoszenia, książka z piosenkami, 2 kije, i pierścienie do zabawy palcami, dokładnie tak jak opisano, fantastyczny dźwięk, szybka dostawa. Bardzo zadowolony z produktu, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Jestem taka zachwycona tym klejnotem. Wahałem się wiele między kilkoma zakresami i absolutnie nie żałuję!! Ma naprawdę bardzo wyraźny dźwięk, może być grany pałeczkami, jak również ręcznie (z treningiem 😉) Produkt całkowicie zgodny z prezentacją, i dotarł w ciągu tygodnia. Moje zdjęcia nie są reprezentatywne: Zielony jest dokładnie taki jak na zdjęciu strony! Śmiało i ciesz się!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    To trzeci bębenek, który kupuję. (po 12' z 11 raczej poprawne nut, ale szybko ograniczone, następnie 12' z 13 nut z niestety rozczarowującym dźwiękiem, ponieważ sąsiednie języki wchodzą zbyt łatwo w rezonans) I jest to priorytet jakości, jakiej oczekiwałem. Dźwięk jest wystarczający nawet podczas ręcznego grania, pełen okrągłości bez ogłuszania. Treble jest mniej mięsiste, ale dobrze obecne i precyzyjne. Nuty są różne, bez niepożądanego efektu wibracji. Dostęp do wnętrza jest zadowalający dla ręcznego dostosowania (noszę rękawiczki rozmiar 9). Metalowa powłoka wydaje się być dobrej jakości, a boczny warkocz jest przyjemny w obsłudze. Torba do przenoszenia jest dość jakościowa: beżowo-szara raczej neutralna, nie jest nudna i zdobiona małym eleganckim logo. Mała książeczka jest w języku angielskim i zawiera, oprócz kilku wskazówek obsługi, kilka krótkich ocen, które mają zaletę wyświetlania zarówno klasycznych statków, jak i zaszyfrowanych notacji, Którego rytm mogłem mieć trudności z określeniem bez ich bardziej tradycyjnych odpowiedników w innych broszurach: ten mały kamień z Rosetty jest zatem mile widziany. Wskazane małe akcesoria (pierścienie, dzwonki, patyki, zapasowe naklejki) są dobrze obecne. Produkt zamówiony 27/04 (CZ), otrzymany 30/04 w Bretanii, nienagannie zapakowany. Krótko mówiąc: jestem bardzo zadowolony. Dodam, że rzadko piszę recenzje, i nigdy nie dostawać punktów (co mnie nie obchodzi bardziej), ale tylko poinformować innych klientów, kiedy produkt jest tego wart, będąc uważnym na opinie przed zakupem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2021

    Otrzymane w całości i wszystko jest w bardzo dobrym stanie. Instrument jest piękny, czysty wykończenie. Dźwięk jest piękny, miękki i pełen. Z przyjemnością oswoić instrument, aby nauczyć się techniki i korzystać z jej korzyści. Dostawa w Szwajcarii w ciągu 2 tygodni!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    simply wow. Ordered on Saturday, arrived on Tuesday. delivery to the Czech Republic. The drum is awesome, the sound is awesome, everything is simply cool. Totally worth it and recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Dojazd przed dwoma tygodniami, w świetnym stanie, świetna obsługa klienta. To brzmi niesamowicie. Ja i moje dzieci zakochaliśmy się w nim niemal natychmiast.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Poród jest szybki, poniżej 2 tygodni. Produkt w dobrym stanie jak widać w reklamie. Dobra jakość dźwięku. Ale nie wiem, jak sprawdzić, czy są jakieś notatki nie dostrojone. Czy są jakieś aplikacje, które w tym pomogą?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Przesyłka bardzo szybko, i bęben jak opisano. Bardzo mi się podoba, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Wspaniały dźwięk i szybko odbierany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2021

    Świetnie, ładny dźwięk

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30 833
    • Ft3 676
    • Ft43 413
    • Ft3 087
    • Ft20 703
    • Ft49 692
    • Ft14 714
    • Ft24 207
    • Ft7 212
    • Ft15 431
    • Ft14 650
    • Ft12 507
    • Ft2 864
    • Ft15 017
    • Ft15 450
    • Ft12 137
    • Ft28 030
    • Ft7 722