Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(15)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/03/2022

    Niesamowite Android TV Box, świetny procesor, bardzo, bardzo szybki, gładki i płynny, świetny na wszystko, gry. Nie znalazłem żadnych skazań. Posiada również pasek nawigacyjny. Świetne do streamingu, a także świetne do przeglądania w sieci Szybszy niż jakikolwiek telewizor z tym samym procesorem OS Android 11, tym samym procesorem S905X4 64bit i 4Gb RAM. Poleć wszystkim, którzy chcą szybko TV Box bez kons.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Szybka dostawa z „EU priorytet Line", tylko 10 dni z Chin do Belgii Pudełko jest bardzo małe, ale działa bardzo dobrze, bardzo reaktywne. Fakt, że jest już zakorzeniony, jest bardzo pozytywnym punktem. Zobacz pudełko jako pudełko na AndroidTV i nie proponuj dużo aplikacji. Jednak repozytorium jest już zainstalowane i możesz zainstalować wszystko, co chcesz stąd. Ogólnie bardzo mi się podoba to małe pudełko, tylko trochę martwi się o temperaturę procesora, gdy używasz go aktywnie, który osiąga ponad 70°C, ale nadal jest akceptowalny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2022

    teşekkürler çok hızlı geldi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Bardzo dobre i szybkie...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    TV Box działa dobrze, ale z jakiegoś powodu nie jestem w stanie zainstalować niektórych aplikacji, których potrzebuję, jak TVN Player z sklepu Google Play, co jest trochę irytujące. Tak czy inaczej aplikacja działa, gdy ją instaluję, tworzy alternatywne źródła. Dużym plusem jest to, że działa najnowszy Android TV 11 OS.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    pre-roated,WiFi(1oooLAN)seems no any speed issue,but need a Firmware! G.P.Store old and cant be updated also YouTube as same,Gallery does not play! VC-1(1080p/60fps)plays without any issue Device delivered within 18days After proper firmware device more stable&useful

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Witam bardzo dobrze urządzenie idzie dobrze jedyną rzeczą jest jakaś aplikacja, która jest trochę skomplikowana, aby je umieścić, ale dla reszty urządzenia tv

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Perfekcyjna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Bardzo dobra pozycja i ładne wykonanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$83.89
    • US$79.34
    • US$48.29
    • US$179.99
    • US$138.59
    • US$148.49
    • US$43.88
    • US$38.99
    • US$28.99
    • US$109.99
    • US$66.99
    • US$38.99
    • US$159.99
    • US$34.64
    • US$27.99
    • US$38.10
    • US$43.99
    • US$6.89