Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(23)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(23)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/12/2021

    Bardzo dobry TV box, świetny procesor S905X4. jest ROOT selektor, ale nie jestem pewien, czy to działa poprawnie. Wideo 4K działa bez problemu i w dobrej jakości (z połączeniem internetowym 100Mbs).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Bardzo dobry procesor Skrzynka TV Quick S905X4 Pojemność 4Gb i 128Gb szybka dostawa w granicach czasu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    Nie ma połączenia z wifi. Wróciłem do ustawień fabrycznych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2022

    Procesor jest bardzo szybki. Pojemność 128Gb i 4Gb to poważna różnica. 5G tworzy poważny wskaźnik połączenia wifi, co jest zaletą. Tryb korzeniowy jest sterowany. Dotychczas grałem w każdy format filmów bez żadnego problemu. Nie próbowałem żadnego występu. Napięcie wyjściowe USB jest wystarczające dla zewnętrznego dysku twardego 2,5 ". Co mi się nie podoba: 1. Nie podoba mi się konstrukcja urządzenia, to takie proste. 2. Jest wyrzutnia typu ATV, która pozwala na zarządzanie myszką, ale pilot urządzenia musi być przydatny, aby zapewnić pewne aprobaty. 3. Umieścili 2.0 portów USB w tylnym rogu urządzenia. 3.0 Port jest z boku, a urządzenie, które wymaga prędkości, takich jak hdd, jest podłączone do portu 2.0, za pomocą urządzenia wymaganego do wykrywania myszy. Myślę, że to wada konstrukcyjna.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Super, nie ma za co

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2022

    S905x4 różnica

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Nhan powiesić dung theo yeu cau, san pham dep, dong goi chap nhan nhan duoc, dung lau danh gia moi chinh xac

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2022

    Niesamowite małe pudełko, bardzo szybkie i responsywne. Oglądanie wideo online działa bardzo dobrze, przez WiFi lub Ethernet, oba są bardzo szybkie. ROOT jest trochę błędny, zaktualizowałem X-plore i może kopiować pliki do i ze źródeł zewnętrznych (HDD lub TF lub USB KEY), ale pojawia się komunikat o błędzie, który mówi, że nie może (jednak plik nadal kopiuje poprawnie). Nie gram, więc nie mogę o tym mówić, ale do oglądania filmów, nawet w 4K, nie łamie potu, nigdy się nie przegrzał. Zauważ, że stoję pudełko na stojaku, który pozwala przepływać powietrze pod spodem i jest dobrze wentylowany na górze. Używam go z Nova Launcher i dał mu się poczuć podobnie jak w moim telefonie i tablecie, ale jest podłączony do mojego 65-calowego telewizora, WOW! Nie żałuję tego zakupu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2022

    Dobra jakość, szybka dostawa. - Dziękuję, bardzo dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2022

    Otrzymałem produkt nigdy nie używałem był bardzo zadowolony z osoby, która go kupiła, mówiąc, że nigdy nie sprzedałem go bardzo dobrze Oglądałem wiele jego filmów na bardzo dobrej jakości YouTube nie żałuję, że go sprzedałem, ale jestem pewien, że jest to bardzo solidne urządzenie każdy, kto go kupił, powinien Być zdrów już wtedy przyszedłem między 15-20 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$59.99
    • US$94.29
    • US$189.44
    • US$39.99
    • US$99.99
    • US$248.39
    • US$116.99
    • US$42.72
    • US$145.99
    • US$37.99
    • US$47.99
    • US$63.51
    • US$52.99
    • US$35.99
    • US$99.99
    • US$121.26
    • US$58.99
    • US$60.05