Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(11)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(11)
    • 5 Star(10)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/07/2022

    Po przeglądaniu różnych rodzajów Android Box przez Internet dałem szansę na to pudełko. Totalnie było tego warte. - Działa jak talizman. Gładka i szybka funkcja. Podłączony przez 24 godziny pozostaje normalnie gorący. Raz w tygodniu wymaga ponownego uruchomienia pola, aby wszystkie aplikacje zostały odświeżone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Jest to doskonałe pudełko, które pozwala mi mieć wszystkie zalety inteligentnego telewizora, Utube itp. Aby przedłużyć żywot mojego istniejącego plazmy, dużego ekranu telewizora o więcej lat.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2022

    Bardzo szybka, ale ma skraconą wersję Androida i Playstore. Posiada również instalator APK wbudowany w ten sposób z małym wyszukiwaniem wideo online mają Kodi 19.3 i mój preferowany dostawca IPTV. Jednostka robi się gorąca, więc nie wkładaj jej do szafki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2022

    Wydajność jest bardzo dobra, ale niektóre aplikacje nie mogą być instalowane z powodu problemów z kompatybilnością. Bardzo szybko, dobra skrzynka medialna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Box o mocnej specyfikacji, zapraszam do zapoznania się z moją recenzją tego Android Box - https://www.youtube.com/watch?v=1SzjN309B2Y

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2022

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2022

    Idealnie sprawdzi się w pudle. Ładny wyświetlacz ekranu i szybki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2022

    Praca bardzo dobra, łatwa w obsłudze, przyjazna dla użytkownika

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Dobra, tylko kabel HDMI jest niskiej jakości - muszę go wymienić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    wszystko ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$40.99
    • US$57.99
    • US$67.99
    • US$49.99
    • US$98.99
    • US$46.99
    • US$39.99
    • US$59.99
    • US$47.99
    • US$79.68