Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(477)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(477)
    • 5 Star(459)
    • 4 Star(16)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/09/2021

    Przesyłka dotarła bez przeszkód. Doskonały sprzedawca, bardzo uległy. Bezproblemowa wysyłka i pakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2021

    Bardzo przydatne Servo Tester i wiele więcej.. Tom założył nowy RC Servos.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    Wygląda OK, jeszcze nie próbowałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Ma możliwość zmiany częstotliwości wyjściowej, trzy częstotliwości 50HZ dla analogu, a następnie 125HZ i 250HZ dla serwerów cyfrowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2019

    Funziona molto bene, il display è bello luminoso, e indica la frequenza di segnale uscita verso il servo. molto utile per posizionare il centro dei servocomandi senza usare la ricevente. facile da usare

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2019

    В работе не проверял, пока не не чем. На вид собрано нормально. Довольно компактный, размер 75х37мм. In the work did not check, not yet than. In appearance collected normally. Quite compact, size 75x37mm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2018

    Пришел быстро. Сборка качественная. В качестве регулятора - энкодер. Плюс это или минус - кому как. Я доволен. Рекомендую!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2017

    The tester works as expected. It offers three modes (manual control, center and range sweep). The pulse with is adjustable within the range of 800 to 2200ms. It also has the possibility of selecting the pulse frequency: 50Hz, 125Hz and 250Hz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2018

    Excelente probador de servos funciona perfectamente y tiene un precio muy asequible genial

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2020

    Ładna i mała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$11.38
    • US$15.00
    • US$16.16
    • US$9.23
    • US$63.51
    • US$12.71
    • US$4.99
    • US$6.92
    • US$11.55
    • US$19.99
    • US$9.19
    • US$14.99
    • US$57.49
    • US$9.50
    • US$14.99
    • US$13.79
    • US$6.99
    • US$3.99