Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(199)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(199)
    • 5 Star(190)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/02/2018

    A great product! I am pleased! Fast delivery to Ukraine for 21 days! I will be glad to work again! Recommend to all! Отличный продукт! Я рад! Быстрая доставка в Украину в течение 21 дней! Буду рад сотрудничать снова! Рекомендую всем!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2018

    Магнитный браслет для различных работ. Удобный и простой. Цена/качество - нормальное. Рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2018

    Puno pomaže pri bušenju i šrafljenju jer osim pomoći pri držanju sitnih delova pomaže i da se ne izgube sitni šrafovi i drugo. Ocena 5 zvezdica

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2018

    The magnets are only about 40x10mm and they are weak compared to other models i have purchased from Banggood. The band is good quality but if the magnets are small and weak whats the point.? Only good for a few small items. This purchase was disappointing

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2018

    nothing bad to say. will help a lot while working saving time especially when you are up on a ladder.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2018

    Chất lượng tốt. Hoàn thiện đẹp. Giao hàng nhanh. Giá rẻ. Cực kì hữu dụng

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2018

    Отличный магнитный браслет для удобства при работе с гвоздями, саморезами и пр.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2018

    Artigo de boa qualidade versus preço.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2018

    Very useful and robust construction. The magnets are strong ! Perfect for the price.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/02/2018

    Dobrze wykonana mocna i trzyma wkręty i gwoździe jak należy :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 685
    • Ft17 541
    • Ft6 056
    • Ft3 784
    • Ft2 272
    • Ft6 767
    • Ft15 495
    • Ft6 056
    • Ft26 420
    • Ft12 498
    • Ft16 177
    • Ft10 220
    • Ft7 538
    • Ft6 813
    • Ft3 275
    • Ft4 161
    • Ft4 600
    • Ft2 646