Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(182)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(182)
    • 5 Star(167)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/07/2021

    Wystarczająco silny produkt na moje potrzeby. Tylko kilka zardzewiałych punktów na szybie gwintowym. Jednak kupiłem go w promocji, która była tego warta! Chociaż był opodatkowany przez federalne dochody. Zapłaciłem 602 r. za produkt i naliczono mnie na celowniku 622 r. Chociaż sprzedawca deklarował $58, nadzorca postawił 200 dolarów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Bardzo dobrej jakości chociaż myślałem, że jest trochę większy ale pasuje idealnie do mojej wiertarki do podłogi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Bardzo dobra jakość, bardzo dobra jakość. Wszystko czego potrzebujemy to lepsze opakowanie. Na szczęście nie jest uszkodzony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2021

    Bardzo szybka dostawa. (ang.) Wystarczająco silny, by spełnić moje przeznaczenie. Wielkie dzięki dla sprzedającego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2018

    Travel is less than description (due to new single block design). Now travels 176 (7 inch) by 48.3. The linear blocks in the middle have been replaced by a single piece casting (which should be much better) but sacrifices travel. I will be machining block to add back space as I need 50mm is exactly. May also be able to move the yellow end blocks out but haven’t tried yet. The two outer t slots do not fit the bolts provided due to casting on ends not matching profile. Hitting the forces then through but casting needs filing. X axis has minor backlash Y has major backlash. Should be fixable with shims behind bearings (but moves visibly during backlash). Other than these (not minor) issues it is very solidly constructed. The new single piece design is much better than bolted together design shown on website and the unit works well given the limitations described. The two black knobs adjust the tension on the corresponding rail.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2018

    Łoże z odlewu; stabilne i masywne. Regulacja osi X i Y OK. Możliwość niwelowania luzów. Do amatorskich zastosowań jak najbardziej godne polecenia. Base from casting; stable and massive. Adjusting the X and Y axes OK. Possibility of leveling backlash. For amateur applications, the most recommendable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2019

    Superbe table, sans jeu, bien finie...conçue pour petit usinage. Cerise sur le gâteau, je n’ai pas eu besoin de l’adapter pour la positionner sur ma perceuse/fraiseuse. Prix tout à fait correct, délais de livraison pour la France tout à fait acceptable. Merci Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Bardzo przydatne w połączeniu z wiertarką kolumnową. Idealne do frezowania i robienia małych rabatów. Solidne i wykonane z dobrych materiałów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Bardzo dobry, ciężki, dokładny i solidny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$123.04
    • US$89.99
    • US$117.54
    • US$27.99
    • US$47.99
    • US$114.33
    • US$91.99
    • US$53.99
    • US$44.09
    • US$87.77
    • US$37.49
    • US$34.99
    • US$114.99
    • US$40.99
    • US$45.99
    • US$24.99
    • US$36.99
    • US$32.33