Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(472)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(472)
    • 5 Star(438)
    • 4 Star(22)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/03/2021

    Nie jest tak silny i szybki jak prawdziwy dremel, ale do cięcia i polerowania światła jest świetny. Waży prawie nic, co jest świetne dla precyzji. To nie jest tanie, „Koło ustawiania prędkości" na moim było trochę zakręcone. Było to jednak łatwe rozwiązanie poprzez demontaż i dostosowanie pozycji tablicy kontrolnej. Kolor nie jest biały, co jest rozczarowujące. To nudna szarość. Ogólnie bardzo dobry produkt w cenie, i teraz używam tego więcej niż mój prawdziwy dremel, ze względu na jego wielkość i wagę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2017

    I use this to cold weld 3D Printed parts using the same filament, and it works great! Seems to keep its speed at whatever you set it at and run for long without producing much heat. The only thing I didn't like if anything was that it was slightly noisy for my taste at full speed. But most of the time I use it around 50% the speed so it doesn't bother me that much.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2019

    I have both the Dremel 3000 and Flexi cord, the Dremel Stylo+. I purchased the Hilda to use with polishing burs on glass engraving. its smaller, lighter than the Stylo+ but I just did a quick and simple sample on glass its about 75mm high and 120mm wide...no shading or smoothing, but it looks O.K from this little engraver which is a lot less than the au$89 for the stylo+! No burs or other bits with this, I already have them, but another package includes so burs etc, wirth buying if you are new.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2020

    Komisarze ПРИКОЛЬНАЯ. A dźwięk nie jest przeciw. ЗАТОЧЕНО POD ROZMIAREM POSTANOWIENIA 3 MM УПРАВЛЯТЬ ЛЕГЧЕ ЛЕГКОГО.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2017

    Llego el producto, aunque no existe un manual en español no es complicado de manejar, es simple tiene un control de velocidad como se indica en sus especificaciones. En plasticos y madera se maneja bien

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2017

    This delightful tool is relatively quiet and lightweight so it's very good for maneuverability and fine craft. Supplied is only one collet. It's compatible with Dremel collets so now you know where to buy them. The threaded shaft is compatible with Proxxon Micromot keyless chuck. It is also compatible with https://www.banggood.com/HILDA-0_3-3_4mm-Multi-Keyless-Drill-Chuck-M8X0_75-Quick-Change-Three-Jaw-Drill-Chuck-p-1150030.html Not sure about the 18V 2.0A powersupply. It's too light to be trustworthy, unplug from mains when tool is not in use. It's grey not white as pictured. Don't expect this to cut like a full size 130 watts Dremel, it's probably only 30W at most. It's designed for light and fine work.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2017

    Не очень мощное, но для мелких работ самое оно. Присутствует вибрация. На корпусе были остатки пластика. Скорость регулируется.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2019

    Gran producto, recibí exactamente lo que pedí. El taladro Hilda JD5202. Fue despachado el 4 de octubre de 2019 y me llego el día 18 de octubre del mismo mes. Creo que me llego rápido. Duro 15 días por llegar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2019

    Produkt zgodny z opisem. Posiada słaby silnik ale do obróbki żywicy epoksydowej wystarczający. Dokładnie tego potrzebowałam. Całość była dobrze przygotowana do wysyłki i zapakowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2018

    Por falta de tempo e de kit de acessórios - deveria ter comprado junto -. Mas a ferramenta funciona bem e o motor é bem forte. Espero que seja durável.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$290.23
    • US$106.25
    • US$217.13
    • US$152.99
    • US$109.99
    • US$66.98
    • US$78.53
    • US$16.99
    • US$72.99
    • US$19.99
    • US$46.07
    • US$142.05
    • US$49.99
    • US$189.99
    • US$40.41
    • US$85.46
    • US$172.08
    • US$6.92