Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(521)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(521)
    • 5 Star(485)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/06/2021

    Tq mój szef i administrator Banggood dają najlepsze produkty usługowe i uzyskać najlepsze miejsce na drugi dzień chcę kupić z tej tawerny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Dobrze, dostarczona bardzo szybko. Próbował - robił wszystko, co mógł.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    Wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Dobrze zapakowana maszyna o wysokiej jakości z dużą ilością przydatnych dodatkowych części. warto kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2019

    produkty wizualnie bardzo dobrej jakości. Czerwone aluminium wygląda na dolidne i trwałe. W pracy sprawca się świetnie. Dokładność wykonania na wysokim poziomie. Szlifierka zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie. To nie jest bubel, tylko całkiem dobrze wykonany sprzęt. Ilość narzędzi szlifierskich wydaje się mała, ale w pełni zaspokajają podstawowe potrzeby. polecam zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2018

    Увидел такой набор у знакомого, понравился. В Бишкек посылка добралась быстро - за месяц с небольшим. Упаковка порадовала: вспененный полиэтилен, в нем коробка из гофрированного картона , а в ней уже картонная коробка с прибором))) Очень удобная компактная бормашинка для нетяжелых работ. Двигатель работает ровно, без биения, на любой скорости. Не перегревается и не воняет. Гибкий вал метровой длины. В комплекте всё что нужно: запасные щетки, цанги 3 размеров и куча расходников на первое время))) Покупкой очень доволен!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2017

    Дошло в Венгрию за 23 дня. Упаковка отличная. В коробку вложен сертификат качества. Работает хорошо. Нешумно. Обороты регулируются. Все насадки подходят, устанавливаются без проблем. Всё очень хорошо.Рекомендую и товар и продавца.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2017

    Отличный дремер для дома. В комплекте есть всё самое необходимое. Довольно мощный. Работает нешумно. Компактный. Удобный в работе. Соответствует описанию. Качественно изготовлен. Сверлит. Пилит. Шлифует. Режет. Точит. Отрезает. Гравирует. Фрезерует. Полирует. Для небольших работ в доме в самый раз. Всем рекомендую данный инструмент и продавца.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2017

    I think this thing is great. I've never owned a rotary tool before so have no real basis for comparison. As a first time user, it was easy to set up, and easy to use. It is a pretty versatile tool and is compatible with Dremel accessories.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2018

    مثقاب روعة لهواة الإبتكار فهو خفيف وسهل الإستعمال .وتأتي معه إكسسوارات رائعة للنحت والسمكرة

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$39.89
    • US$16.99
    • US$46.07
    • US$79.99
    • US$217.13
    • US$321.08
    • US$152.99
    • US$66.98
    • US$216.69
    • US$72.99
    • US$19.99
    • US$189.99
    • US$239.99
    • US$104.99
    • US$85.46
    • US$29.99
    • US$38.99
    • US$35.99