Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1127)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(1127)
    • 5 Star(1066)
    • 4 Star(53)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/06/2021

    Otrzymałem produkt wydaje mi się dobrej jakości maszyny, ponieważ akcesoria nie mają oczekiwanej jakości. Maszyna jest do 220V, ale działa w 50Hz, a w Brazylii 60Hz. Adapter do gniazda nie jest przeznaczony na 3 piny zgodnie z brazylijskimi standardami, ale może być używany. Opakowania zostały uszkodzone, gdy zestaw diamentowych końcówek został złamany i mówił jeden koniec.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Dotarł szybko w około dwa tygodnie na tej samej umowie, to samo, co zamówiłem i w bardzo dobrym stanie, dzięki sprzedawcy i banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Używa się go z stojakiem wiertniczym, nie pasuje początkowo. Ale dzięki gyu o imieniu Perinski, który stworzył model 3D Łącznik dzwonka do stojaka wiertniczego pod Hilda, po jakimś druku 3D wszystko jest już w porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2021

    Dobry produkt przyszedł na czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/08/2021

    Produkt jak w reklamie, wart swojej ceny. Mocny i szybki. Jest tego warte. Polecam każdemu, kto chce mini prostownicę rezerwacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Tęsknię za kępką

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Świetny produkt maszynowy jest bardzo dobry do małych prac...dostawa była idealna

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Dobrze. Podoba mi się https://youtu.be/pOQIBZHH2Lo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    10 dni zajęło mu przyjście do mnie z DHL. Dobra paczka z dwoma puszkami, strażnikiem i kluczem. Bardzo dobre materiały konstrukcyjne do maszyny głównej, ale wystarczająco ciężkie. Wygląda całkiem wiarygodnie. Chcę go do czyszczenia drewna do projektu!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2018

    A great product! I am pleased! Fast delivery to Ukraine for 21 days! I will be glad to work again! Recommend to all! Отличный продукт! Я рад! Быстрая доставка в Украину в течение 21 дней! Буду рад сотрудничать снова! Рекомендую всем!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$68.13
    • US$29.99
    • US$25.40
    • US$10.34
    • US$9.23
    • US$6.59
    • US$11.54
    • US$11.49
    • US$5.74
    • US$9.19
    • US$32.99
    • US$44.99
    • US$29.99
    • US$66.12
    • US$11.26
    • US$63.51
    • US$110.49
    • US$14.99