Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(108)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(108)
    • 5 Star(102)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/11/2021

    Dotarł szybko w około dwa tygodnie na tej samej umowie, to samo, co zamówiłem i w bardzo dobrym stanie, dzięki sprzedawcy i banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2018

    A great product! I am pleased! Fast delivery to Ukraine for 21 days! I will be glad to work again! Recommend to all! Отличный продукт! Я рад! Быстрая доставка в Украину в течение 21 дней! Буду рад сотрудничать снова! Рекомендую всем!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2019

    Que dire, ce flexible est léger, solide et surtout tient très bien en main et permet une très grande précision lors des coupes de mes éléments pour la fabrication de ma nacelle vidéo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2018

    Excellent product. Very fast delivery. Excellent packaging. The product has surpassed all my expectations. I am very pleased with the purchase. I recommend the product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/12/2017

    Ottimo prodotto davvero molto funzionale l'ho testato con Linda da 400 watt e funziona davvero molto bene Tieni giri il motore ottimi e non fa stressare troppo il motore contiene 6 pinze per il serraggio del Mandrino

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2019

    Excellent

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2019

    The delivery of products is extremely fast. in 10 days I got the material. On the face value the product looks good. am sure for using it as well, the product product will work fine.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2019

    ótima qualidade

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2018

    merci bang good cet un bon produit

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2018

    На вид приличные круги , на деле еще не проверял.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • US$50.59
    • US$11.49
    • US$29.99
    • US$15.00
    • US$5.74
    • US$10.34
    • US$15.99
    • US$68.13
    • US$12.69
    • US$43.88
    • US$33.99
    • US$29.99
    • US$22.99
    • US$26.99
    • US$11.03
    • US$12.69
    • US$13.79
    • US$38.99