Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(99)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(99)
    • 5 Star(92)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/07/2021

    Bardzo dobry wybór. Otrzymał przed terminem i był bardzo zadowolony z przeglądu zestawu. Zapłaciłem wysoką cenę za model znanej marki w moim kraju i czułem się zaniepokojony widząc napisane małym „made in China". Wróciłem i jak tylko otrzymałem zwrot, kupiłem ten z większą mocą, więcej spraw i nawet taniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Dostałem paczkę w 7 dni. Był to problem z płatnością (została odtrącona dwa razy z mojego konta), ale mam nadzieję, że to zostanie rozwiązane. Wygląda na to, że wszystkie elementy są zawarte w pakiecie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    (RPA,GP) - Produkt przybył szybko i był całkiem bezpiecznie zapakowany, bardzo dobrej jakości i wagi. Również bardzo miłe uczucie do obudowy narzędzia i przyczepność, Narzędzie jest większe niż się spodziewałem, ale to działa dla mnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Paczka nie była dobra. Produkt był dobry z wielu załączników. Może poprawić opakowanie z dobrym transportem Torba wraz z zestawem. Również nie działa z prędkością 1 & 2 może być pędzle trzeba osiadać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Elektryczny Mini Drill jest bardzo dobry. Szybka obsługa z Czech do Czech w 2 dni. Dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2020

    Bardzo dobry produkt (niskie brzuchy nie działają tima, wszystko inne jest dobrze doceniane przez amerykańskiego cudzołożnika

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Doskonałe małe wiertło. Jakość wygląda dobrze. I pełen narzędzi wysłanych z. Idź do pracy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2019

    Muy buen precio para la herramienta que es. Lastimosamente me llego dañado o roto el accesorio para posicionar la herramienta (drill carving positioner locator adapter). Todo lo demás estuvo bien.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/06/2020

    Trochę to trwało, ale Hilda została dziś bezpiecznie dostarczona. Wszystko to robi i jest kompletny, świetny stosunek ceny do jakości. Również zadowolony z akcesoriów z gamy, które zostały dostarczone znacznie wcześniej. Nie za duży, leży dobrze w dłoni, doskonały do mniejszych dokładnych prac.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2019

    urun güzel kullanışlı fakat ürünle gelen esnek mil fotoğraflarda görüldüğü üzere üç yerinde kırık var. Urun gönderilirken daha özen gösterilmesini beklerdim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft64,034
    • Ft94,690
    • Ft36,444
    • Ft100,140
    • Ft21,673
    • Ft30,653
    • Ft32,356
    • Ft25,544
    • Ft37,465
    • Ft33,378
    • Ft26,565
    • Ft32,697
    • Ft19,815
    • Ft44,278
    • Ft94,009
    • Ft38,487
    • Ft27,841
    • Ft3,063