Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(103)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(103)
    • 5 Star(93)
    • 4 Star(10)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2021

    Produkt jest dobry pod względem produkcji, ale nie do doskonały.. Bardzo dobry występ. Łatwe w utrzymaniu. Lekka i mała. Poleć, jeśli cena jest twoja. Nieważne, doświadczony. Dobra wydajność.. Szybkość dostawy dotarła w ciągu siedmiu dni do Arabii Saudyjskiej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    Łatwy w użyciu i lekki. Łańcuch wymaga ręcznego smarowania. Jeśli ostrze będzie miało 6 cali, będzie lepiej. Pudełko to też dobre rozwiązanie, dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Polecam, chłopaki, świetne narzędzie do małych firm, gdzie zakładasz piłę łańcuchową i potrzebujesz drugiej osoby do utrzymania tej maszyny, wykonujesz jej pracę szybko i bez asystenta. Jedyne, co mnie niepokoi to to, że nie jest napisane, który rodzaj baterii pasuje, bo wziąłem ją z baterią.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GioVIP5
    GR
    09/03/2021

    Wydaje się być dobry, jest lekki jest prawie 1,2kgr z akumulatora, mierzyłem pełną baterię i jest 20,4V dc. Proponuję to przez dwie baterie i jego futerał

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Dobry zakup. Łatwy w użyciu i lekki. Czas trwania baterii, około 45 minut użytkowania. Łańcuch wymaga ręcznego smarowania. Gdyby ostrze miało 6 cali, byłoby lepiej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    απλά απίθανο, το προτείνω χωρίς κανένα φόβο. Ελιά δέκα εκατοστά διάμετρο την έκοψε για πλάκα.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2021

    Bardzo dobry produkt z dobrej jakości. Użyłem go na drzewach oliwnych i nie ma problemu. Bateria działa przez 2 godziny. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    very good item..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Świetny produkt. Blisko 1 godziny pracy z każdą baterią Małpy. Głównie dla małych oddziałów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Produkt zgodny z opisem. Ładna piła do domowego ogrodnictwa. Czas pokaże o jakości budowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 230
    • Ft7 624
    • Ft6 287
    • Ft7 230
    • Ft3 629
    • Ft4 598
    • Ft3 265
    • Ft6 869
    • Ft1 884
    • Ft40 882