Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(32)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(32)
    • 5 Star(28)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/08/2021

    Doskonały produkt i działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Jest bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Dobry dekoder

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Dobry stosunek ceny do jakości

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/09/2021

    Ten konwerter jest doskonały i gorąco polecam i Banggood. To oszczędziło mi konieczności zakupu Toslink Optical Splitter i DtoA Convertor, ponieważ ten konwerter robi to zarówno w jednym pudełku, jak i w dobrej cenie. Doskonała konstrukcja i jakość dźwięku, a nawet jest wyposażony w kabel optyczny. Kontrola głośności jest przydatna i dostosowuje wyjścia RCA i Headphone Jack.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Świetny mały gadżet!!! Kupiłem go dla mojego telewizora (model Sony 2020) ponieważ chciałem podłączyć bezprzewodowy zestaw słuchawkowy Sony (z bazą) I dźwięk wychodzi z głośników i słuchawek. Jedynym sposobem było wyjście optyczne. Kupiłem to podłączone do wyjścia telewizora przez optyczny i podłączyłem mój zestaw słuchawkowy za pomocą podnośnika 3.5. Działa doskonale i to było tanie!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Доставка в Эстонию заняла 25 дней. Трек отслеживался. Товар пришел без розничной упаковки. Брал для телевизора чтобы вывести звук на колонки музыкального центра. Со своей задачей преобразователь справляется хотя качество звука могло бы быть и лучше. Расположение входов очень неудачное (было бы лучше если они все были на задней стороне).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Doskonały mały DAC, który pozwala mi uruchomić głośniki stereo z niektórych basów w końcu za pomocą małego analogu RCA, który już mam, Używając optycznego wejścia audio i kabli USB do zasilania go do mojego wielkiego telewizora Samsung z okropnymi głośnikami wewnętrznymi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Uniwersalne zastosowanie, kontroler poziomu wyjściowego. Ale wyjście słuchawkowe - brak basu, sygnał jest w porządku po wzmocnieniu przez inny wzmacniacz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Very good. Includes usb pwr cable (powered from TV) and optical TOSlink optical cable (sound from TV). Analogue RCA speakers L/R cables, plug straight in. Like a cheap sound bar for a TV.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft38 673
    • Ft82 524
    • Ft5 847
    • Ft15 402
    • Ft3 930
    • Ft4 127
    • Ft3 782
    • Ft23 468
    • Ft6 054
    • Ft3 782
    • Ft4 540
    • Ft3 025
    • Ft5 238
    • Ft4 585
    • Ft8 519
    • Ft4 356
    • Ft4 916
    • Ft3 546