Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/10/2021

    Super szybka wysyłka, w ciągu tygodnia już go miałem. Dron, lata dość dobrze, ale można go poprawić, nie ma tuningu PID, z wstępnie ustawionymi wartościami betalotu, i ma odbicia, gdy wykonuje salta lub szybkie role. Poza tym, nie wiem, czy to zdarza się każdemu, ale dla mnie, musiałem podnieść wartość kalibrowania żyroskopu, z wyjątkiem wydania 1 lub 2 nietoperzy. Rozmawiałem z Banggoodem i musiałem zaktualizować sterownik, ale w wideo Joshuy Bardwel wymyśliłem, jak to naprawić bez uaktualnienia FC. Kolejnym negatywnym punktem jest to, że trzeba sprawdzić śruby, ponieważ wszystkie były luźne. Szkoda, że nie poświęcili trochę więcej czasu na utrzymanie wszystkiego w wersji beta i ciasno tak, że lata jak jeden z najlepszych dronów. Oprócz wtyczki i odtwarzania, miał przyjść z odpowiednim strojeniem PID, a nie trzeba walczyć, aby znaleźć idealną melodię dla niego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Rekon 4 FR to najlepszy czterocalowy quad, jaki jeszcze leciałem. 149 g Mój jest analogowy i mniej 230g z 750mah 4S Lipo R-Line Tattu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Wspaniały dron! mnóstwo mocy i zwinności Lata przez 7-8 minut (nie za trudno) z baterią 850 mAh 4S Wysoce rekomendowany

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2022

    Produkt był zepsuty, nie działał. Jedno miejsce do lutowania na zimno za drugim. Naprawiłem go sam z dodatkowymi kosztami 100euro!!! Nie było odpowiedzi na moje prośby. Nawet wysłałem ci filmik, żadnej reakcji. Bardzo słaby z Banggood. Nigdy więcej nie zamawiaj u ciebie! I powiedz wszystkim w mojej okolicy, że powinieneś pomyśleć o tym 5 razy, w Banggood, co zamówić!! Jestem bardzo rozczarowany twoim towarzystwem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    To jest zabawny dron do latania. Waży 154 g, więc jeśli chcesz pozostać poniżej 250, największa bateria to gaoneng 900mah. To najlżejsze, jakie mam. Inne baterie, takie jak lipier lub tatu R-line 850mah, są zbyt ciężkie. Ustawienia w locie beta muszą być skonfigurowane. Większość opcji jest wyłączona w ustawieniach akcji, a dron nie będzie trzymał się nastawienia, gdy przepustnica jest niska. To może być przerażające, kiedy się tego nie spodziewasz. Unieruchamianie ich to naprawi. Jest to dobre, ponieważ zapoznaje Cię z opcjami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2022

    Paczka dotarła 14-go, dostawa była między 19 a 29. Zadowolony klient! Jeszcze go nie rozpakowałem, ale pudełko jest nieoznakowane, opakowane naprawdę dobrze i zaklejone wszystkie szwy, żeby chronić przed wilgocią. Jeśli przypisują tyle detali do opakowania, to obiecująco na to, co jest w środku. Za mgłą i deszczową, żeby wyjść na zewnątrz i nim polecieć, może później opublikować aktualizację.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Świetne opakowanie, dobrze zbudowane i świetnie lata bez konieczności strojenia z pudełka. Dostawa do Alberta Kanada trwała 19 dni, nie jest źle.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2021

    Miłe quady, wysoka wydajność dla freestyle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    very good but vtx could be higher, i lost it due to bad video

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Moim zdaniem najlepsze 4 na rynku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$475.99
    • US$293.99
    • US$206.99
    • US$375.99
    • US$279.99
    • US$499.99
    • US$255.21
    • US$369.99
    • US$115.99
    • US$189.99
    • US$409.99
    • US$402.49
    • US$475.99
    • US$105.99
    • US$239.99
    • US$185.29
    • US$614.99
    • US$14.99