Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/07/2021

    Doskonały kontroler lotu z bardzo bogatą funkcjonalnością. Собрал nanodługości. Łatwe do ustawienia. Polecam, ale jest drogi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2021

    Bardzo ładnie zapakowane, wszystkie części są obecne i wygląda na gotowe do pracy. Wygląda na to, że HGLRC poświęcił czas, aby zastanowić się, jak te części będą podróżować i wszystko jest w wysokiej jakości piance ochronnej i plastikowej walizce. Motory przybyły w tym samym czasie, więc teraz mogę rozpocząć moją pierwszą mikrobudową!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/06/2021

    Produkt idealny!!! 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    très bon produit dans l'ensemble. bonne qualitée et soliditée. Livrée avec une notice claire.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    it flies!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Witam, przybył w ciągu zaledwie 5 dni, gratulacje za szybkość dostawy, precyzyjne, doskonałe opakowanie. ZEUSS jest bardzo dobry, i jest bardzo zadowolony z tego, jak go wysłałeś, wraz z kondensatorem, przyłączem akumulatora, przekładkami gumowymi i pinami do szybkiego łączenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Uwielbiam tę markę, hglrc zawsze niesamowite produkty wysokiej jakości i bardzo polecam, mój szeroki mają hersy fit i umarł, ale wszystkie dobre, nadal polecałbym tej tablicy i marki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Dobry kontroler, odporny, bo pierwszy raz spawałem tak małe kontakty, a elektronika bardzo dobrze wspierała przegrzanie mojego lutownicza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2021

    no srews included which would be nice to have quality seems good although the packaging looks and feels like what you would give achild lunch in shock absorbes included i like the stickers

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Jak na razie działa dobrze. Podkładki motorowe są malutkie...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 388
    • Ft6 444
    • Ft4 476
    • Ft22 072
    • Ft3 196
    • Ft3 321
    • Ft2 214
    • Ft1 277
    • Ft5 436
    • Ft2 582