Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(169)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(169)
    • 5 Star(164)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/05/2021

    Wyjątkowa jakość, lekki ciężar, ochrona napięcia (Zapytaj, skąd wiem, mam szczęście) Bardzo dobry odbiór nawet z anteną liniową. Jedna z dwóch jednostek, które zamówiłem, nie miała anteny liniowej. Mimo to, jest to niesamowity produkt na tanie - biorąc pod uwagę zmianę moich quadów wyścigowych na to, tak, jest aż tak dobry!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    To działa na kolację. Do dyspozycji Gości jest szczegółowy przewodnik. Nigdy nie widziałem takiego w TBS. Jest bardzo kompaktowy i wymaga tylko mało miejsca. Dla tej wielkości super moc nadawcza. Działa doskonale i nie pęka podczas kilku awarii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/04/2021

    Bardzo mały i dobry VTX z 25-350mW i mikrofonem. Najlepszy VTX dla drona od 2 do 5 cali. 2g i z anteną 3g

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Szybko z Bangood. Zamontowany na moim Gtr349, wykonał dziewiczy lot 3 paczek, wszystkie były dobre, audio z vtx jest o wiele lepsze niż się spodziewałem. I zasięg nawet na 25mw z liniowym batem, który był z nim jest ładnie nastrojony. Zalecane, dobre do mikro-budowy nawet do pełnego 5 cali drona wyścigowego, jak to przyszło z Ufl do złączki mama. To jest teraz mój ulubiony vtx

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Wszystkie przyszły w dobrym porządku i w ciągu 2 tygodni 👍🏼. Ładny podręcznik i akcesoria zawarte i naklejki 😂. Teraz do budowy go test. 😁✌🏽

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Małe i bardzo ładne VTX za dobrą cenę. Ciekawi mnie jakość transmisji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Bardzo kompaktowy vtx z sprytnym montażem. Można go zmieścić w każdym członie. Zmieniłem antenę magazynową, aby uzyskać max. Wysyłka była bardzo szybka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2021

    Mam trzy takie za jednym razem, po tym jak wcześniej kupiłeś po jednym, dwa razy! To jest jak dobry stosunek jakości do ceny ten produkt jest! Gorąco polecamy! Dzięki Banggood za sprzedaż tego!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Doskonała aktualizacja dla Trashcan dać trochę przechylić się do kamery, choć może będzie musiał dodać dystans dla kamery > Ale tak świetne VTX zdecydowanie polecam na Trashcan! Youtube Fpv Menton zamieściłem tydzień wideo-gnieździe.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/06/2021

    Idealny nano vtx w tej cenie z dobrym zasięgiem. Nie zostawiajcie zatłoczonego bez lotu 350mw, bo zrobi się bardzo gorąco. Nałożyć trochę kleju na antenę, aby uniknąć uszkodzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft61 641
    • Ft6 437
    • Ft5 263
    • Ft28 494
    • Ft54 207
    • Ft4 609
    • Ft191 736
    • Ft9 289
    • Ft10 745
    • Ft6 725