Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(47)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2021

    Łatwy w instalacji. Przejrzysta i prosta instrukcja obsługi zarówno w przypadku okablowania, jak i ustawienia tabeli VTX. Dół jest moda jest prawdziwym plusem, gdy „pracujesz" na swoim quadzie: nie ma ryzyka ogrzewania VTX na nic! Dostarczany z ogonkiem mmcx do żeńskiej SMA i typu mini antena liniowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    Zakupiony ten VTX po zobaczeniu świetnych recenzji na YouTube dla tego produktu (CurryKitten i inne). Zastąpi VTX na GEPRC Cinequeen tym. Wysoka cena, i obejmuje anteny kable złącze + (pełny pakiet). Szybka i dobrze zapakowana dostawa z Banggood - otrzymany w świetnym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2021

    Light and powerful, the long pigtail gives lots of mounting possibilities. Uses IRC Tramp for band, channel and TX power control I can switch VTX power with an AUX on my remote, switching happens flawlessly with no loss of transmission during a couple of seconds, like with some other VTXs. Really happy with my choice

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2021

    Potężny dla dobrego zasięgu. Różne otwory montażowe są praktyczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Ładny, mocny sygnał, uruchamiam go na 600mw i spokojnie likwiduję mój blok z 20 różnych sygnałów wifi pozostaje mocny, tak bardzo mi się podoba, że kupiłem kolejny dla mnie inny cinehoop

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Jeszcze nie próbowałem tego VTX, ale planuję go wbudować w ramkę „Każdyine LAL3" wraz z mini Zeusem FC.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Zasięg jest na szczycie. Mikrofon działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/03/2021

    Przesyłka przyszła... Nie mam czasu, by go otworzyć. Zrobię wideo do przeglądu tego produktu. Jasne, dzięki broo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2021

    Good product quality from HGLRC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Po drugim tygodniu połączenia i mroczny sygnał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft37 737
    • Ft4 714
    • Ft37 737
    • Ft9 117
    • Ft3 743
    • Ft6 353
    • Ft30 189
    • Ft198 132
    • Ft7 230
    • Ft4 400