Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(26)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(26)
    • 5 Star(24)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/09/2021

    Świetny design, świetna jakość quada! /Jednakże... Straciłem 5 gwiazdkę z dwóch powodów. 1) Instrukcja montażu może być lepsza, tak, że nawet początkujący może zrozumieć, który kwadrat idzie gdzie. 2) Jest z pełnym workiem TPU akcesoria, ale wolałbym mieć połowę z nich i mieć je z formowanego plastiku, jak już udaje mi się przejść przez jeden z przodu stojak śrub! (może podzielić je na opcję analogową lub cyfrową, aby zaoszczędzić koszt na droższe części z tworzywa sztucznego) Właśnie skończyłem ładować akumulatory (2a.m.), nie mogę się doczekać jutra, aby go w powietrzu!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Wspaniała rama! Jakość jest bardzo wysoka i istnieje wiele drukowanych części 3D z nią! wysoce zalecane!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Dziękuję sprzedającym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Ramka bardzo dobrej jakości, dobry design, choć trochę długi, bardzo kompletny, zawiera kilka odcisków w TPU, chociaż w moim przypadku pad antyderrapante dla baterii nie przyszedł

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Idealny zestaw ram dla diy Buildings. Jakość ramy to zdecydowanie A. Nie jestem pewien, czy gopro Mount jest w pakiecie, ale mam swój zestaw bez niego. Dzięki za sprawną transakcję HGLRC 👍

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Szybka dostawa i dokładnie jak wskazuje opis. Kompletna ramka z częściami drukowanymi do budowy ATV. Teraz zamontuj go sam w nadchodzących dniach!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2021

    Bardzo dobry 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2020

    Rozkaz otrzymany dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Dobre opakowanie Otrzymałem produkt tydzień wcześniej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$32.54
    • US$87.77
    • US$69.99
    • US$12.99
    • US$73.99
    • US$64.67
    • US$61.20
    • US$18.47
    • US$39.26
    • US$9.23
    • US$6.49
    • US$9.23
    • US$62.36
    • US$34.99
    • US$28.86
    • US$94.70
    • US$74.99
    • US$103.99