Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(69)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(69)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/10/2020

    Trochę to trwało. Ale było warto. Plusy: Ten BNF jest dobrze zbudowany z najwyższej jakości komponentów, jest przygotowany do aktualizacji do DJI FPV, jest dobrze dostrojony i wygląda na trwały. Wady: trochę po ciężkiej stronie rzeczy. Dużo części TPU, ale moja nie miała konkretnego mocowania Gopro. Ten ogólny jest w porządku. Nie ma dzwonka. Podsumowując, to dobry analogowy quad freestyle, z GPS, barometrem, ale bez brzęczyka. (Gorąco polecam zasilany, i będę go instalować).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Naprawdę dobry dron! Jakość budowy, dobre komponenty! Tylko upewnij się, aby dokręcić śruby, dla mnie VTX był duży słaby w 25Mw, więc zwiększyłem do 100Mw i było lepiej! Polecane, latanie jest takie gładkie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Ten sektor 5 to jeden z najlepiej wyglądających dronów... Ładnie zbudowany... i jakość A1 piękna rama.. Silniki te są znacznie wyższej jakości W porównaniu z silnikami xing itlight.. A zarząd F7 obecnie rządzi w Fpv Industries.... Aktualizuję ten kadr do DJI Vista. Po rozmowie z tym produktem w ręce...Jestem bardzo zadowolony..z wszystkiego jak na moje 4 lata doświadczenia w fpv..Dziękuję Hglrc & Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Twardy, ale ciężki. Bardzo dobrze wykończone, druty czyste i pięknie lutowane. Bardzo mało do zrobienia w konfiguracji BF, lata jak dobrze nastrojony quad. Zmieniłem stawki, tryb lotu i ustawienia GPS. Naprawdę gotowy do lotu (nie do końca, to jest wiązanie i lot), ale wiesz, co mam na myśli.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Pakiet produktów był dobry. Przybyło szybko Nie próbowałam jeszcze produktów. Wrócę, kiedy spróbujemy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2021

    Spektakularny dron dla początkujących i bardziej doświadczonych pilotów! Bardzo solidne i nie za ciężkie, polecam przyklejenie małym szkockim ramionami izolującymi, aby były bardziej odporne na wstrząsy i lepiej chronić odkryte przewody. Zalecane 100/100

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Przybyli wcześniej niż zakładaliśmy. Wszystko co musiałem zrobić to związać i polecieć. Jedynym problemem było to, że 2 z 4 pasków LED nie działa. Ogólnie rzecz biorąc nadal jestem usatysfakcjonowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/08/2021

    Produkt otrzymany zgodnie z opisem: bardzo dobry pełen quad, wytrzymały, bardzo ładne wykończenie, jakość komponentów. Nadal muszę to przetestować. Pakiety otrzymane szybko, dobrze zapakowane i chronione. Produkt zalecany bez zastrzeżeń. Dzięki Bangoodowi za jego doskonałe usługi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/06/2021

    Super piękna, uwielbiam ją.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    very good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$438.99
    • US$110.99
    • US$370.29
    • US$124.19
    • US$579.99
    • US$284.99
    • US$528.99
    • US$139.99
    • US$317.99
    • US$555.99
    • US$239.99
    • US$504.99
    • US$165.99
    • US$489.99
    • US$219.99
    • US$159.99
    • US$379.99
    • US$64.24