Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(13)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(13)
    • 5 Star(7)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/09/2021

    Udało mi się zdobyć 28 minut czasu lotu na paczce 18650 4S z aparatem SMO4K zasilanym z tej samej baterii. I uwielbiam fakt, że mogę również używać baterii Lipo 6S. Ale czas lotu na LiPO jest znacznie krótszy. Dostaję 5-8 minut na 1300Mah 6S. Materiał, który mam z baterią 4S jest bardziej płynny. Trudno znaleźć te 2mm otwory wału w magazynie. Ogólnie rzecz biorąc, jest to świetny quad do latania na dalekie odległości. Można na nim wykonać freestyle, gdy zasila się baterią. Najbardziej nieprzyjemna rzecz przydarzyła mi się ta czwórka - lutownica odpadła, gdy dotknąłem ją końcówką lutowania. Na zewnątrz czworokąt ma przewody do podłączenia nagiej kamery. Chciałem ponownie rozłączyć złącze SMO4K i odpadła pad lutowniczy. Wsparcie Banggod zaproponowało mi tylko sprzedaż nowego kontrolera lotu z rabatem 2$. Z mojego osobistego doświadczenia, Diatone sprawia, że lepsze i bardziej niezawodne komponenty elektroniczne niż HGLRC.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/07/2021

    Pakiet dobrze spakowany i otrzymany bardzo szybko. Bardzo dobry FPV, długi dron, który doskonale spełnia moje potrzeby. Jeszcze raz dzięki Bangoodowi nienaganna obsługa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Otrzymany w Hiszpanii w zaledwie 7 dni. Niesamowite

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2021

    Nie lataj tym quadem! Uważaj, jak to jest z XM+. Nawet nie zaprojektowali części TPU do trzymania anten i będą cięte przez rekwizyty. Nie premium, ani dalekiego zasięgu quad na pewno

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2022

    To świetny dron, 6. „W powietrzu brzmi majestatycznie, gdy usłyszysz normalnie 5" Krzyczenie o uwagę to cię rozśmiesza... Bardzo fajna rzecz, wczoraj przejechałem 3 kilometry, moja prędkość maksymalna to 114 kmh na baterii 4s. Wiatr dużo pomógł, zwykle osiąga 93 kmh. Jakość nadruku jest BARDZO GÓWNA! Wydrukuj własną baldachim kamery z niektórymi ustawieniami seriusza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/08/2021

    Racecopter został dostarczony szybko (przed zapowiedzianą godziną). Podobnie jak w przypadku braciszka Rekon 5, funkcja jest imponująca, nawet jeśli Rekon 6 lata małym portierem. Śmigłowiec może być również latany z większymi bateriami LiIon 4s 21700 i osiąga imponujący czas lotu. Jedynym środkiem dołującym jest dostarczony mini odbiornik FrSky R9, który został zaopatrzony w antenę FCC zamiast wymaganej anteny EU-LBT.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2021

    Słodki quad leciał świetnie i był bardzo zabawny. Niestety zgubiłem go, zanim zacząłem robić zdjęcia. Mam nadzieję, że miły sąsiad mi go zwróci.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    Bardzo dobry quad

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/07/2021

    Wielka droga przed planowaną datą porodu! Cieszę się, że sprawy mają się lepiej albo ty! Ben Herr - Stany Zjednoczone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Dobry śmigłowiec RTF, bo nie warto go budować samemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$314.15
    • US$319.99
    • US$329.99
    • US$155.13
    • US$189.99
    • US$89.99
    • US$359.99
    • US$440.99
    • US$199.99
    • US$178.49
    • US$1,429.00
    • US$275.99
    • US$475.99
    • US$271.39
    • US$157.22
    • US$339.99
    • US$425.99
    • US$31.04