Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(85)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(85)
    • 5 Star(83)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/01/2022

    Brakuje mi trochę rozmiaru!:) Za te pieniądze dostajemy pokaźny GPS! Poleciłbym model samolotu. Ale mamy wiele satelitów bardzo szybko!! - Ma kompas, jest w środku. Włamanie jest świetne! Troszkę więcej wagi! Beitian spali VX zanim będziemy mieć sześć satelitów, to jest ich 10!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Ten produkt otrzymał dobre recenzje i sprawdzi się, czy działa dobrze. UWAGA: Postępuj zgodnie ze schematem okablowania na urządzeniu i nie postępuj zgodnie ze schematem okablowania w instrukcji (były zmiany produktu, stąd pomyłka). Doskonała cena i szybka dostawa od Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Za tę cenę jest całkiem dobry. Nawet w środku masz satysfakcję. Nieco inny jest magazynek z ustawieniami, musi być cc0/flip zamiast wszystkich sat/mag combos, które mam (cc270/flip). Sygnał danych jest trochę ostry, ale jest to QMC5882 (ssem to wszystko) a nie HMC5883......z linią sygnalizacji prostej. Jedynym minusem delievery było to, że był tylko w cienkiej plastikowej torbie, bez pianki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2021

    Zintegrowany kompas wydaje się być jedyną przewagą w stosunku do innych mniejszych modułów. Te moduły M80Pro wykorzystują tylko satelity GPS (przynajmniej w Europie), które są znacznie mniejsze niż inne mniejsze moduły. Masa ciała wynosi 13 g.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2021

    Bardzo dobry produkt, działa bezbłędnie.. Dobrą cechą jest kompas zintegrowany.. Bardzo przydatne dla pewnego zastosowania lub scenariusza

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Mam M80, a do tego mam 5 satelitów w piwnicy, więc dlaczego ten typ nie jest tak dobry jak 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2022

    Szybka dostawa!!! Produkt zgodny z instrukcją montażu Do badania Dziękuję bardzo, ale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Dobra jakość wygląda dobrze, nie przetestowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2021

    Łączy szybki i łatwy montaż z hglrc fc. Jest tani i ma dobre osiągi. Myślę, że jest to produkt p/p. Dzięki HGLRC

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Produkt zgodnie z opisem, przybył dość szybko, teraz skonfigurować i zobaczyć, jak to idzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$10.99
    • US$74.99
    • US$4.24
    • US$20.60
    • US$10.38
    • US$6.92
    • US$31.17
    • US$29.39
    • US$1.89
    • US$109.00