Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(159)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(159)
    • 5 Star(155)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 10/01/2022

    Brakuje mi trochę rozmiaru!:) Za te pieniądze dostajemy pokaźny GPS! Poleciłbym model samolotu. Ale mamy wiele satelitów bardzo szybko!! - Ma kompas, jest w środku. Włamanie jest świetne! Troszkę więcej wagi! Beitian spali VX zanim będziemy mieć sześć satelitów, to jest ich 10!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    Produkt dotarł szybko, nawet wcześniejsza ocena, działa dobrze, dzięki Banggood za to zamówienie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Co zaskakujące, to tylko torba, nie ma pudła na rzeczy, ale i tak ma szczęście, że dotarła tu cała. Szczegółowy opis instalacji, kabel łączący dostarczony. Moduł ma kurczącą się obudowę, chociaż nie czyni go wodoodpornym, ale chroni go w otwartej instalacji, aby naprawić go w 3d drukowanym gps uchwytu, musi być zdemontowany, aby pasował.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2022

    Pakiet przybył dobrze, produkt jest w pełni funkcjonalny, polecam, dziękuję Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Ten produkt otrzymał dobre recenzje i sprawdzi się, czy działa dobrze. UWAGA: Postępuj zgodnie ze schematem okablowania na urządzeniu i nie postępuj zgodnie ze schematem okablowania w instrukcji (były zmiany produktu, stąd pomyłka). Doskonała cena i szybka dostawa od Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Dobra jakość wygląda dobrze, nie przetestowane

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/09/2022

    GPS HGLRC M80PRO z magnetometrem / kompasem. Produkt bardzo wysokiej jakości, nie mały, nie duży, powiedziałbym, że w samym środku z rozmiarem. Tylko uważaj z okablowaniem, wszystko jest oznaczone na produkcie. Ogólnie rzecz biorąc, wysoce zalecane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/08/2022

    To nie pierwszy raz, kiedy zamawiam ten GPS+mag, działa idealnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2022

    Perfekcyjny 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    Funziona ok.preso per sistemare un drone difettoso,ho solo dovuto collegare i cavi nel modo corretto e tutto và ok. Molto veloce nel fix,trova in poco tempo 12-14 satelliti

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$5.59
    • US$29.61
    • US$13.99
    • US$12.34
    • US$10.99
    • US$6.92
    • US$14.49
    • US$20.60
    • US$5.99
    • US$9.19