Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(111)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(111)
    • 5 Star(106)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/09/2021

    Niesamowita równoległa ładowarka! Niesamowite funkcje, a także bardzo dobrze, aby mieć oddzielny bezpiecznik dla każdego portu ładowania.Proszę sprawdzić, jak bezpiecznie używać ładowarek równoległych przed użyciem. Baterie lipo muszą być przestrzegane 😁

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    Równoległa tablica ładowania HGLRC. Działa doskonale i jest ceniona. Używam funkcji Wyładowania do kontroli napięcia lipomierza. https://youtu.be/ARErYy2F5wU – stosowanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Wybrałem ten w oparciu o dobre recenzje w Internecie i muszę powiedzieć, że warto to jest bardzo ładnie zbudowana trwała rama, wszystkie części są prawidłowo zamontowane, zabezpieczone i zabezpieczone przed brakiem, Istnieje również opcja rozładowania baterii, co jest bardzo przydatne podczas przygotowań do ładowania i trzeba ustawić baterie na tym samym poziomie. Polecam przeczytać w Internecie, co to jest tablica, jak z niej korzystać, ponieważ te tablice mają określone zasady, których musisz przestrzegać... Tak jak ładowanie baterii tej samej wielkości i baterii nie powinno być na innym poziomie mocy i tak dalej... Bo jeśli coś pójdzie nie tak podczas ładowania na tej tablicy wątpię, że to z powodu samej tablicy jest bardziej prawdopodobne, że nie przestrzegałeś tych zasad...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Równoległe ładowanie działa poprawnie. Ładowarki oszczędzają czas. Rozładowanie akumulatorów również działa dobrze. Polecam zakup. Do Kaliningradu za dwa tygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Działa świetnie i bardzo dobrze wykonane z wysokiej jakości!!! Za te pieniądze jestem bardziej niż zadowolony! Wielkie dzięki Banggood za taką fajną ładowarkę równoległą!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Przesyłka przyszła bardzo szybko. Towar zgodny z opisem. Płytka do ładowania baterii LiPo działa dobrze. Jeżeli chodzi o rozładowywanie to bardzo powoli rozładowuje baterię. Szybciej można rozładować baterię w ładowarce. Estetyczne wykonanie. Jestem zadowolony z płytki. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    Bardzo dobra jakość (wygląda). Do 6 baterii na raz. Każda bateria ma własny bezpiecznik 15A. Okablowanie diagramu z tyłu. Nie mogę się doczekać, aby ładować wiele lip na raz

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Zamówione z Cz. i przyjeżdza w ciągu tygodnia na Słowację. Nie wiem, czy to działa, ale wygląda dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Wszystkie 😎 IO działa tak, jak powinny. Wydajność cenowa również pasuje do 👍🏽

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Ładny przelotny cena transakcji 😁. Szybka dostawa i ładnie zapakowana. Prawdziwy czuł premium do tego i naklejki 😂😂.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$6.92
    • US$13.79
    • US$118.99
    • US$77.99
    • US$78.99
    • US$38.99
    • US$16.35
    • US$49.65
    • US$39.95
    • US$40.41
    • US$150.14
    • US$14.37
    • US$75.99
    • US$41.39
    • US$42.54
    • US$108.99
    • US$9.23