Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(182)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(182)
    • 5 Star(174)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/07/2021

    Produkt dotarł bardzo szybko, Dziękuję Banggood! Bardzo dobra jakość produktu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Niesamowita równoległa ładowarka! Niesamowite funkcje, a także bardzo dobrze, aby mieć oddzielny bezpiecznik dla każdego portu ładowania.Proszę sprawdzić, jak bezpiecznie używać ładowarek równoległych przed użyciem. Baterie lipo muszą być przestrzegane 😁

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2022

    Najlepsza tablica równoległa w tej chwili. Super bezpieczne.Kable balansowe i kable zasilające są zabezpieczone!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2022

    Hibátlan állapotban kaptam meg a csomagot. A board rendkívül igényes, jó minőségűnek tűnik. Még várom az XT60 to banana csatlakozót, úgyhogy a próba későbbre marad. Annyira igényesen néz ki, remélem nem fog csalódást okozni. Ajánlott.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/12/2021

    Działa świetnie i bardzo dobrze wykonane z wysokiej jakości!!! Za te pieniądze jestem bardziej niż zadowolony! Wielkie dzięki Banggood za taką fajną ładowarkę równoległą!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Przesyłka przyszła bardzo szybko. Towar zgodny z opisem. Płytka do ładowania baterii LiPo działa dobrze. Jeżeli chodzi o rozładowywanie to bardzo powoli rozładowuje baterię. Szybciej można rozładować baterię w ładowarce. Estetyczne wykonanie. Jestem zadowolony z płytki. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Ładny przelotny cena transakcji 😁. Szybka dostawa i ładnie zapakowana. Prawdziwy czuł premium do tego i naklejki 😂😂.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/03/2022

    Testowane, działa dobrze. Moduł rozładowujący działa bardzo wolno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Wybrałem ten w oparciu o dobre recenzje w Internecie i muszę powiedzieć, że warto to jest bardzo ładnie zbudowana trwała rama, wszystkie części są prawidłowo zamontowane, zabezpieczone i zabezpieczone przed brakiem, Istnieje również opcja rozładowania baterii, co jest bardzo przydatne podczas przygotowań do ładowania i trzeba ustawić baterie na tym samym poziomie. Polecam przeczytać w Internecie, co to jest tablica, jak z niej korzystać, ponieważ te tablice mają określone zasady, których musisz przestrzegać... Tak jak ładowanie baterii tej samej wielkości i baterii nie powinno być na innym poziomie mocy i tak dalej... Bo jeśli coś pójdzie nie tak podczas ładowania na tej tablicy wątpię, że to z powodu samej tablicy jest bardziej prawdopodobne, że nie przestrzegałeś tych zasad...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Równoległe ładowanie działa poprawnie. Ładowarki oszczędzają czas. Rozładowanie akumulatorów również działa dobrze. Polecam zakup. Do Kaliningradu za dwa tygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$44.64
    • US$15.00
    • US$11.54
    • US$28.74
    • US$12.64
    • US$164.00
    • US$15.00
    • US$6.89
    • US$19.62
    • US$13.85
    • US$13.85
    • US$9.23
    • US$51.74
    • US$11.54
    • US$144.89
    • US$57.99
    • US$101.99
    • US$112.69