Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(191)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(191)
    • 5 Star(184)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/09/2022

    Kamera Insta360 GO 2 jest pięknie zapakowana z wieloma akcesoriami i inteligentna pompa elektryczna ADO z zamontowaniem roweru. Szybkie przewodniki użytkownika i podręczniki użytkownika są dobrze napisane i łatwe do zrozumienia, zwłaszcza dla początkujących. Wszystkie akcesoria są bardzo wytrzymałe i wykonane są z wytrzymałego materiału metalowego. Obudowa działa zarówno jako statyw, pilot i futerał ochronny. Ponadto, może być używany jako uchwyt do selfie do kamery GO 2, gdy robisz wideo vlogowania. Niestety, nie ma zewnętrznego przechowywania aparatu. Przed włączeniem zasilania, należy usunąć pomarańczową naklejkę z tyłu aparatu. Kamera ma osłonę obiektywu. Możesz go łatwo zastąpić, po prostu przekręcając obiektyw palcami. Jakość obrazu kamery Insta360 GO 2 jest świetna. Wideo 1440p przy 50fps jest ładne i ostre, chociaż nie jest ultra 4K. stabilizacja obrazu jest najlepszym, co widziałem. Audi jest w porządku. Podwodne filmy wyglądają świetnie, ale w nocy aparat ma słabą jakość obrazu. Zawarta pompa elektryczna nie jest najszybszą pompą powietrza, ale skutecznie wykonuje swoją pracę. Polecam Insta360 GO 2 dla YouTuberów, profesjonalnych sportowców i twórców treści.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Mam, dzięki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2019

    I think this esc is really good 30A esc(burst 40A 10s). I'm using this esc with "DYS Samguk wei 2600kv" and "Emax 2205 2300kv" and "DYS Samguk 2306 2500kv". I have been using this esc for about 1 year, and no trouble by far, and very cheap! I'm using on kiss fc v1(kiss firmware dshot600) and raceflight revolt v3(raceflight firmware multishot and betaflight dshot600), HGLRC F4 FLAME(dshot600). Every fpv pilots should know this great product!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2022

    This ESC controller is ideal for small racing drones or similar diy projects where you need precise and fast control of brushless motor. The build quality is very high and packaging and delivery is outstanding. It is rated for 30A peak current and supports 3-5S Lipo battery. The motor driver supports DShot protocol. Highly recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    Ładne RSG. To była specjalna oferta rabatowa i potrzebuję ich do mojego projektu robot dron.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2019

    Enbio muy rapido en 12 dias muy in presionado

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2020

    Świetny esc używany w tym zbudowanym prenumeracie i oglądać cały https://youtu.be/T1Q-T3YjtMQ wideo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2019

    доставка очень быстрая, на вид выглядят качественно.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2022

    Kupiłem ten esc zastąpić jeden z moich everyine fpv drone działa bardzo dobrze nie dał mi żadnego problemu !!! BARDZO FUNKCJONALNY

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2022

    Jest opóźniony, bo nie mają zapasów. Ale dobry produkt. Mam nadzieję, że wcześniej uzupełnią zapasy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.16
    • US$71.99
    • US$64.24
    • US$44.99
    • US$35.49
    • US$65.99
    • US$77.99
    • US$11.49
    • US$57.49
    • US$73.59
    • US$14.99
    • US$9.99
    • US$18.99
    • US$18.39
    • US$6.92
    • US$92.99
    • US$34.49
    • US$5.99