Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(41)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(41)
    • 5 Star(39)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/02/2021

    Po pierwsze, dostarczone zgodnie z harmonogramem 👍 Skrzynka była uszkodzona i samo pudełko z przyczepą, ale na szczęście nic nie zostało uszkodzone. Wszystko było zaplanowane i starannie zapakowane. Bardzo wiele części 🤗❤ ️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Zestaw nie jest taki zły. Nawet gdy części są zapakowane, nie widziałem narzędzia, którego jeszcze nie widziałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2021

    you will not regret buying this trailer the quality is excellent, there are some lights to fit that can be a bit fiddly, apart from lights the trailer is first class , I fitted some extra shackles to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Super szybka wysyłka, wszystko poszło świetnie 1+ Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2020

    Żyję tak prawie wszystkie części pasują idealnie i zajęło nam to tylko pół dnia, kiedy prawie ją dokończyłeś. Są pewne problemy z łożyskami, ale poza tym ja i mój syn lubimy je budować. Polecam wam to wszystkim z koparką i budową RC. To jest konieczne, aby zabrać wasz ciężki sprzęt na miejsce.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2020

    Świetny produkt, bardzo pod wrażeniem, dobrze wykonany, bardzo ciężki, instrukcje były trochę trudne na początku. Szkoda, że przednie trybuny nie są RC. Może późniejsze uaktualnienie. Przemieszałem go z moim nadajnikiem, a nie z pilotem, o wiele lepiej. Czołgi bez gumowych podkładek nie wspinają się zbyt dobrze na rampę. Przesyłka szybko nie zaszkodziła, nie oczekiwałem opłaty za pośrednictwo. HG potrzebuje czołgu 1/12, zdecydowanie warto go kupić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2020

    Jestem pod wrażeniem tego nowego produktu z HG. Wszystkie części są kompletne! I wszystkie części pasują do siebie idealnie. Dobry podręcznik w języku angielskim z wyraźnymi obrazami. Biorąc pod uwagę jakość, zdecydowanie warte swojej ceny. Dobra robota HengGuan, świetnie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2020

    Doskonała wartość!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2020

    Dokładne 10 dni dostawy, szacunek! Bardzo dobre wykonanie i cudownie ciężkie! Za mniej niż 400 Euro absolutnie polecam!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/03/2021

    Super Napalony! (Przepraszam za język):-) Absolutna rekomendacja do kupna! Szybka wysyłka! Wszystkie części idealnie pasowały i instrukcje są zrozumiałe. Części są starannie zapakowane, a śruby/małe części są pakowane w oznakowane plastikowe blistry. Zestaw był fajny od początku i trudno jest (przynajmniej dla mnie) przestać budować. Jedyna wada: Moja płyta kontrolna do napędu rampowego nie działa. Wygląda na to, że coś z ruchem oporu nie jest w porządku. Elektronika prawdopodobnie pochodzi z oporności na czas oczekiwania powyżej 0,65 Ampere (bezpieczeństwo na bungle) i nie zwalnia napędu. Ale i tak rozwiążę to inaczej i dlatego nie jest dla mnie niepokojące. Zainstaluję trzy biegunowe przełączniki na przyczepie (jest wystarczająco dużo miejsca) i zainstaluję dodatkowo odbiornik i regulator. Więc niekoniecznie jesteś zależny od pilota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft30 973
    • Ft32 186
    • Ft5 307
    • Ft27 180
    • Ft11 312
    • Ft46 777
    • Ft14 537
    • Ft43 616
    • Ft19 594
    • Ft42 709