Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(50)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/01/2021

    Mam swój od ponad tygodnia. Oto moje zdanie. Jest idealny? Nie, nie jest. Czy jest blisko ideału? Tak, jest. Jak większość ludzi, mam z tym kilka problemów, ale są kosmetyczne i to dobrze, skoro mam przy czym majstrować. Po wszystkich szczegółach jakości wbudowanych, po co zawierać jakiś tani sznurek, który można podać do liny wyciągarki? Dołączyłem zdjęcia mojej alternatywy. Nie ma głównego przełącznika, który odłączyłby akumulator, tylko wyłącznik, który odłączył silnik napędowy. To dobrze, że nie ma ucieczki z ławki, ale ciężko jest się włamać, żeby odłączyć baterię przed i po każdym uruchomieniu. Zainstalowałem główny wyłącznik, w tym zdjęcia. Następna jest instrukcja. Wydaje się, że próbują pokryć wszystkie modele jednym ujęciem, a to nie działa. Przykład, widziałem mój model na UTube brzmiący na róg, przesuwając prawy kij na górę. To nie działa na moim, a podręcznik jest tak źle napisany (i/lub) przetłumaczony, że nie znalazłem tam pomocy. Transmisja działa teraz dobrze, ale na początku była trochę lepka. Niezależnie od tego, istnieje niewielka różnica między pierwszym i drugim biegiem w obserwacyjnej prędkości. Uważna ręka na przepustnicy jest wymagana do powolnego poruszania się. Myślę, że ten model był wart 1047 dolarów. BTW, opakowanie było idealne. Model przybył bez uszkodzeń. Jestem klientem Banggood od lat. Ten duży zakup cementuje moje zaufanie do nich.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Bardzo dobrze zbudowany pojazd RC, działa & działa świetnie. Światła są tak samo uciążliwe jak kontroler. Lepsze instrukcje, jak i co robią kontrole byłyby miłe. 6 calowe figurki nie mieszczą się w kabinie, ten pojazd jest w 1/12 skali, ale tylko trochę poniżej skali, jak widać na moich zdjęciach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/03/2021

    Ciężarówka przyjechała dobrze i dość wcześnie

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Jest trochę ciężki, trochę ponad 20 funtów. Bardzo dobrze dopracowane! Szybka wysyłka do Kanady!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/03/2021

    Narzędzie, super dobre, bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Super

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Wyjątkowo szczęśliwy, a cena jest doskonała!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Wszystko poszło gładko. Absolutna rekomendacja.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Mam to od kilku dni i jestem pod wrażeniem, sprawdzone wszystkie śruby itp po przybyciu i wszystkie były ciasno i żadnego nie brakuje, światła działają świetnie, ale wolałby reflektory być włączone cały czas nie tylko podczas przesuwania do przodu, Większość czasu nie włączają się, jeśli tylko poruszają się powoli, może jakieś ustawienie gdzie, ale nie wiem, jak obsługiwać urządzenie świetlne. Znalazłem mały włącznik w kokpicie, który zmienia miganie świateł nad przednią szybą. Brak instrukcji co robi co na pilocie, jest to przygoda rozpracowywać wszystko! :-D Dźwięk silnika jest bardzo dobry, wskaźnik dźwięk nie tak dobry, po pewnym czasie staje się irytujący, nie ma sposobu, aby wyłączyć dźwięk jako brak instrukcji dla modułu dźwiękowego. Poza tym... Wow, ta ciężarówka jest super, mogę wspiąć się na moją Huinę 1580 na jej tył i wozić nią bez problemu, a to ciężka koparka, pasuje idealnie z tyłu, Wiadra pomiędzy dwoma metalowymi wspornikami spalinowymi na P803a idealnie, aby utrzymać go na miejscu, będzie się świetnie bawić z tym w nadchodzących tygodniach. Szczegóły na nim są niesamowite, zdjęcia i filmy są świetne, ale kiedy masz tą Bestię przed sobą, wtedy zdajesz sobie sprawę, że te zdjęcia nie były dobre, uśmiechałem się cały dzień, kiedy przybyły, moje policzki bolą od uśmiechu. Tylny panel na końcówce usuwa się bardzo łatwo, aby umożliwić dostęp do koparki, ponieważ ma małe dźwignie, jak panele boczne, które trzymają go na miejscu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2020

    Przybył w odpowiednim czasie. Jak opisano, jestem bardzo zadowolony z tego modelu. Wiem, że posiadam kilka takich pojazdów, a dokładnie 3 i byłam bardzo szczęśliwa z nich wszystkich. Kilka negatywnych rzeczy powiem o produkcie w ogóle, a to nie ma nic wspólnego z tym sprzedającym, jest to, że na modelach wyposażonych w światło na górze kabiny......... to musi odejść. Wygląda jak naprawdę gówniane radiowe światło (czerwone, niebieskie, na przemian/błyskające). Czuję, że to zmienia ten za kilkaset dolarów świetny model jazdy w za 49.99 dolarów. Jest przyzwoita ilość gry we wszystkich fotelach łożyskowych na wszystkich 24 osiach, które mam. Może to być problem dla niektórych osób, łatwo to naprawić, ale czasochłonne, a nie 100% gwarancji / naprawy / rozwiązania. Mam na myśli łożyska na wale wyjściowym i wejściowym, które prowadzą do osi i wychodzą. Na koniec, wały samochodowe są opaskowane. Czasami, szpilki wewnątrz stawu prześlizgną się przez opaskę. Jeśli to się stanie, kiedy będziesz na wolności, stracisz moc do każdego szybu, który się stanie i każdego po nim. Niektóre z zaktualizowanych modeli wydają się mieć rękaw na tej sekcji. Proste rozwiązanie: usunąć wały napędowe, wsunąć kawałek rurki termokurczliwej, włożyć osie z powrotem, zmniejszyć rurkę. Jestem bardzo zadowolony z mojego zakupu (s). Polecam ten HG P801/801/803A (jakikolwiek wariant otrzymasz, masz lub patrzysz) komuś, kto jest mechanicznie skłonny, a nie nowicjuszem do RC. Kolejny wskaźnik, jeśli rozbierasz dyferencje i je sprawdzasz. (jak my wszyscy....prawda? Aby upewnić się, że nasz cenny RTR naprawdę był RTR z fabryki?) Zalecałbym zapakowanie przekładni różnicowych ciężkim tłuszczem, by spowolnić działanie biegów, dając ci bardziej prawdziwszą, ograniczoną różnicę poślizgową. Nawet jeśli tego nie zrobisz, te maszyny nadal są bardzo zdolne. Zdziwiłbyś się, jak wiele trakcji możesz zyskać, dodając LBS!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft166 682
    • Ft163 223
    • Ft57 551
    • Ft190 584
    • Ft151 272
    • Ft11 621
    • Ft24 698
    • Ft68 558
    • Ft165 739
    • Ft116 362
    • Ft30 189
    • Ft5 029
    • Ft5 029
    • Ft5 255
    • Ft32 026
    • Ft46 543
    • Ft11 256
    • Ft9 441