Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/11/2021

    Wow, niesamowite większe niż myślałem i prawdziwe. Dziękuję HG i Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • TyVIP5
    CA
    10/10/2020

    Uwaga, to nie jest pełzacz. To ciężarówka śladowa. Jeśli masz zamiar zrobić rock czołganie się z nim, powinieneś ulepszyć silnik i zablokować dyferencje, to najprawdopodobniej wypali się, ponieważ sam ciężar wynosi około 20 funtów, więc będziesz potrzebował twardego silnika, aby poradzić sobie z ciężarem i terenem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Świetna ciężarówka, piękny szczegół, ciężki kawałek maszyny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/02/2021

    Kupiłem tę ciężarówkę dla przyjaciela z naszego klubu modelowego na Banggood. Jest o wiele tańszy niż tutaj w Europie i żegluga była rewelacyjnie szybka. Jakość jest doskonała i ten model ma również ramię do przechylania obszaru ładowania. System oświetlenia nie jest zintegrowany, ale można łatwo i bardzo tanio się doposażyć. Pojazd jest dużo zabawy, a także nie pęka - wiele części jest mianowicie wykonane ze stali i jest również odpowiednio ciężki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    To jest pierwszy raz, gdy zamawiam na Bangood naprawdę nie bardzo zadowolony, otrzymał na czas, bardzo dobrze zapakowany samochód jest w sam raz na moje oczekiwania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Niesamowita ciężarówka, szczegóły są niesamowite. Silnik jest trochę słaby jak na ciężar pojazdu, ale dla tej bryczki nie mogę nawet narzekać na to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Niesamowicie wyglądająca ciężarówka! Wysyłka była znacznie szybsza niż planowano i to było w czasie Bożego Narodzenia podczas pandemii!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2021

    Ładna ciężarówka 1960*og

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Szybka dostawa i dobry produkt z bardzo ładnymi szczegółami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$87.39
    • US$208.99
    • US$526.99
    • US$48.89
    • US$799.99
    • US$255.24
    • US$53.99
    • US$261.02
    • US$87.99
    • US$296.49
    • US$85.99
    • US$56.89
    • US$30.99
    • US$214.99
    • US$465.45
    • US$80.84
    • US$136.99
    • US$307.22