Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(166)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(166)
    • 5 Star(160)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/12/2021

    Przyjmowane nieco wcześniej niż oczekiwano, co zawsze jest premią. Pojazd RC został zapakowany i wysłany 2 godziny po złożeniu zamówienia i dobrze zapakowany. Wszystko działa jak w reklamie i nie mogę winić samej ciężarówki. Jedynym problemem jest znalezienie sterownika, który wysyłają z nim, ponieważ nie ma instrukcji, a na razie mój układ kierowniczy i przepustnica są zablokowane do lewej ręki, pozostawiając nieprzydatny atm. Oprócz tego, niesamowite rc w cenie, będę kupować zieloną wersję tego teraz również.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    Ciężarówka przyjechała bardzo szybko i jest piękna!!! Niestety, nie jest to model, który został zamówiony i przybył z uszkodzonym elementem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    Świetny produkt, a dostawa była szybsza niż oczekiwano! Na szczęście paczka dotarła nietknięta,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Imponujące

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Rychlé vyřízení a dodání.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Bardzo dobra ciężarówka za tę cenę. Posiada kilka małych problemów i niektóre śruby nie są szczelne, ale ponad wszystko ma bardzo dobrą jakość i jest bardzo stabilny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    To wspaniałe, ale zrobiłem to: - Wymieniono skrzynię ładunkową na układ 5 koła dla przyczepy niskochłopców - Wysokiej lepkości tłuszczu, by zablokować obie tylne różnice.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2020

    Kolejny bardzo dużo, dwa tygodnie do Wielkiej Brytanii pomimo chińskich świąt. Świetna ciężarówka, naprawdę ładna jakość, wygląda świetnie z moim P802. Dobra robota, Banggood, zaraz wrócę.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2019

    I'm over the moon with the truck the box was very tatty holes and dents I was a bit concerned about the truck but it come in perfect order nearly the driver's door doesn't keep shut properly but I've got investigate it later and see why but otherwise I'm over the moon

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Świetny samochód, świetny do tego, co jest z nim, ale tylne różnice w osiach mogą być zablokowane, aby kierowca ciężarówki był lepszy! David RC Basher

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$462.99
    • US$630.99
    • US$61.99
    • US$360.99
    • US$211.99
    • US$36.95
    • US$45.99
    • US$47.99
    • US$12.99
    • US$73.99
    • US$7.99
    • US$12.99
    • US$19.59
    • US$105.99
    • US$104.49
    • US$55.99
    • US$159.99
    • US$47.99