Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(143)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(143)
    • 5 Star(138)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/01/2021

    Bardzo dobra ciężarówka za tę cenę. Posiada kilka małych problemów i niektóre śruby nie są szczelne, ale ponad wszystko ma bardzo dobrą jakość i jest bardzo stabilny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2020

    To wspaniałe, ale zrobiłem to: - Wymieniono skrzynię ładunkową na układ 5 koła dla przyczepy niskochłopców - Wysokiej lepkości tłuszczu, by zablokować obie tylne różnice.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Bardzo ładna ciężarówka. Jestem taka szczęśliwa. Poczekaj na przyczepę, 😁 To był pierwszy produkt, który kupiłem w Banggood i jestem z niego bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Świetny samochód, świetny do tego, co jest z nim, ale tylne różnice w osiach mogą być zablokowane, aby kierowca ciężarówki był lepszy! David RC Basher

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Dostałem to pocztą zaledwie 7 dni od kiedy zamówiłem. Bardzo się cieszę, że widzę, co potrafi, wygląda niesamowicie. Wszystko jest tak, jak opisano, nie mogę się doczekać, żeby to uruchomić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Imponująca ciężarówka (HG p801) z wysokim poziomem szczegółowości i dobrej konstrukcji. Duża część jest wykonana z metalu. (obudowa osi, osie, wały napędowe, główne podwozie, elementy poprzeczne i wiele części nadwozia/szczegółowych. Co czyni go raczej ciężkim (prawie 20 funtów). Ale to jest w porządku, ponieważ waga czyni go stabilnym i sprawia, że ruchy są bardziej skaliste. Ogólnie ma dużo momentu obrotowego i dobrze radzi sobie z ciężarem. Plastik wydaje się być bardzo dobrej jakości. Niestety, to nie przyszło ze światłami ani nagłośnieniem. Radio 8 kanałów jest dobre i będzie nadal dobrze pracować z przyszłymi dodatkami, takimi jak światła, dźwięk, 8 kół kierownicy itp. Dodałem 20 milionów płynu do dyferencji wagowej, a to naprawdę poprawia jazdę terenową. To prawie nie do zatrzymania wspinaczka po przeszkód. Byłem zadowolony, że podręczniki są bardzo dobrze połączone z doskonałą wizualną i tekstową. Nawet naklejki są świetnej jakości, ponieważ są to miniaturowe naklejki transferowe, a nie tylko zwykłe naklejki. Banggood, proszę zaopatrz arkusz naklejek jako części zamienne, aby można było kupić zamienne!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Jestem naprawdę zachwycony, jak dobry Hg jest, nie pomyślał, aby dostać tyle samochodu za dość małe pieniądze w porównaniu do innych producentów. Ale musiałem zrobić kolejną kombinację, bo standardowa kombinacja jest za słaba.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Zapytany o to, co zostało zawarte w pakiecie. Zapytałem, jaki pilot przyjechał z ciężarówką. Powiedzieli mi, że nie ma nadajnika. Osoba przez telefon nie wiedziała, o czym mówi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Piękny model zgodny z opisem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Wszystko idealne, pojazd spektakularny, perfekcyjna dostawa i przed czasem. Pięć gwiazdek we wszystkim.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft27 611
    • Ft47 937
    • Ft42 357
    • Ft133 155
    • Ft2 122 600
    • Ft99 172
    • Ft52 937
    • Ft84 280
    • Ft192 127
    • Ft121 862
    • Ft13 622
    • Ft31 682
    • Ft52 328
    • Ft193 281
    • Ft92 952
    • Ft13 590
    • Ft31 048
    • Ft69 705