Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(68)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(68)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/03/2021

    Dostawa trwała dokładnie 5 dni roboczych. Pojazd działa doskonale, niektóre części muszą być ponownie przymocowane, ponieważ nie są one tak dobrze zabezpieczone z fabryki. Przetwarzanie jest również dobre, ale w niektórych miejscach można zauważyć kilka wad, ale to jest narzekanie na wysokim poziomie. Kto stoi na skali RC powinien dostać się do niego. Dla 430 â ¬ część jest naprawdę świetna. Pamiętaj, że w Niemczech za tę samą wersję płaci się ponad 800 euro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Dobrze spakowana, przybyła na czas i bez żadnych uszkodzeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2019

    I placed the order on 13/10/2019 and on 22/10/2019 the package was already here in Luxembourg. For this vehicle you can give only 5 stars, not only that it looks as good as a showcase model, all functions are flawless. From the light to the sound, the powerful engine, the manual transmission, the 16-channel control .... I'm just overwhelmed. All doors can be opened, a complete construction manual is included, if you want to unscrew the part and reassemble. My clear tip, buy! A must have for every RC enthusiast.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2020

    Wybrałem to na podstawie wielu recenzji na Youtubie. Otrzymany 5 dni po zamowieniu z magazynu USA w NJ - do Seattle WA. Uwaga na szczegóły i jakość części w pobliżu zestawu Tamiya. Prawie RTR, kilka rzeczy do mocowania i potrzebuje baterii do samochodu i sterownika. Podczas gdy podwozie i części napędowe są głównie metalowe, pozostała część platformy wydaje się być plastikowa. Posiada wysokiej jakości zestaw narzędzi. Drobne problemy: tylny wał napędowy wygląda jakby nigdy nie był przymocowany. Posiadacz anteny z tyłu wysiadł w transporcie, wygląda na to, że połączenie kleju nie działa. Przywiązałem się i jest dobrze. Całkowicie zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2019

    Ich war zwar zwischenzeitlich spektisch, aber heute kam der Cougar an, und was soll ich schreiben um die Begeisterung auszudrücken. Sterne meiner Bewertung sagen alles. Umfang, Detailierung und Funktionen für den Preis einzigartig. Ich werde wohl noch mehr von dem Hersteller kaufen, wenn die Sattelzugmaschine irgendwann mal einen Trailer bekommt, wird diese und der Trailer dazukommen. Auch wenn mal die Elektronik streiken sollte oder man Teile tauschen muß. Topp Lieferumfang, Coole Anleitung und das Geld wert. - Kaufempfehlung!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2020

    Ogólnie był zadowolony z samochodu ciężarowego, ale kiedy przyjechał miał kilka części leżące na dnie pudełka, pudełko było idealne, więc można tylko zgadywać, że został zapakowany uszkodzony! zostało powiedziane przez obsługę klienta jego nie złamane budować go i cieszyć się nim!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2020

    Podsumuj. To bestia, ale z wadami. Żaden z Diffów nie jest zamknięty i nie wygląda na to, że mają bardzo proste sposoby na zamknięcie ich. Również grzejnik spalinowy i wentylator zepsuł się na trzecim raz, używając go, a przesuwający nob jest bardzo łatwy do nakręcenia. Nie ma też sposobu na ściszenie głośności na bardzo głośnym głośniku. A reflektory aktywują się tylko wtedy, gdy poruszasz się ciężarówką bez końca przekopujesz się przez brudne okablowanie i robisz to sam. Ale na szczęście jest ze wszystkimi narzędziami, których potrzebujesz. Ale poza tym jest prawie idealny! Bardzo skalowa i niesamowicie wygląda.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2019

    super teil ,einfach ein muß für jeden der ein maßstabsgetreues rc modell haben möchte. licht ,sound rauch ,die winde und auch der ventiltor vom scale motor funzt einwandfrei. ist schon ein beeidruckender schwerer brocken wenn er dann mal vor einem steht.einfach ein tolles gerät ! habe auch ein dänisches fahrzeug draus gemacht.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2019

    Thanks for the support I received the order toda. Before the predicted. Untill the next purchase. I Will refere tô my friends. See you...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Jestem mile zaskoczony, dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft153 223
    • Ft167 877
    • Ft204 830
    • Ft126 464
    • Ft10 700
    • Ft166 921
    • Ft193 043
    • Ft117 863
    • Ft58 293
    • Ft14 650
    • Ft32 439
    • Ft3 182
    • Ft19 429
    • Ft18 155
    • Ft27 393
    • Ft47 143
    • Ft19 747
    • Ft4 043