Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/12/2020

    Przybył po 5 dniach, że jest bardzo szybko, kiedy go otworzyłem byłem zaskoczony wielkością... Szczegóły i zawieszenie, bardzo dobrze skonstruowane rzeczy i cena niewiarygodna w czarny piątek To mój drugi pojazd HG już gotowy, mój humvee też jest niesamowity Tak trzymać, powiedziałbym

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Bardzo szybka dostawa Brak błędów lub uszkodzeń

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2020

    Polecam, bardzo szybka dostawa:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2020

    Dzięki Banggood! Jesteś już w domu!!! Doskonała obsługa!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    nice car

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Naprawdę ładnie szczegółowa ciężarówka z metalowym napędem, skrzynią biegów i plastikowym korpusem. Ma 3 biegi i jest dość szybki w wysokim biegu, ale dla skali, chcesz jechać powoli. Wiele z plastikowych akcesoriów pęknie, jeśli ciężarówka się przewróci, więc lepiej nie instalować ich podczas jazdy. Mój był bez świateł i dźwięku, ale również dużo taniej i instalowanie świateł przednich i tylnych można łatwo zrobić samemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Chciałbym wiedzieć, czy powinienem był kupić anteny do tej ciężarówki. Chcę to nagrać, ale najpierw dowiem się, że jest kompletna. Mógłbyś się tym dla mnie zająć? Dziękuję, WIL White

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    Bardzo dobrze. Żałuję tylko, że bateria 7.4 V nie jest w cenie, ponieważ jej wtyczka T nie jest zbyt często i akumulator jest trudny do znalezienia i dlatego nie mogę używać innego akumulatora z bardziej standardowym konnxeionem. Zaginęła jedna szklanka z jednym lustrem. Poza tym OK. Dobry zakup w tej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2021

    Jestem bardzo zadowolony z rzeczy, które otrzymałam. Jakość produktu jest bardzo dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    TR Decimations BON RAPPORT QUALITÉ PRIX ET ExÉ HYPER RAPIDE!!! JE VAIS ACHETER À NOUVEAU CE VENDEUR TRECKS PROFESJONALNY!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft43 044
    • Ft63 390
    • Ft73 902
    • Ft254 843
    • Ft103 688
    • Ft15 288
    • Ft99 706
    • Ft83 141
    • Ft119 138
    • Ft52 610
    • Ft118 182
    • Ft22 614
    • Ft104 857
    • Ft10 191
    • Ft21 022
    • Ft21 337
    • Ft31 216
    • Ft9 436