Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    Piękny, wspaniały i skomplikowany produkt, a dostawa odbyła się w rekordowym czasie. Dziękuję osobom odpowiedzialnym za tę doskonałą, uczciwą i oddaną stronę internetową. Jestem bardzo szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    ontzettend mooi en gedetailleerd model, licht en geluid is een leuke toevoeging. verzenden is echt top vanuit Cz binnen 1 week geleverd . Bang Good 👌🏻👌🏻👌🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Pakowanie paczki było źle zamknięte i przebite. Na szczęście opakowanie produktu wcale nie ucierpiało. Artykuł zawierał dwa nawiasy dla uszkodzonych lusterek wstecznych. Muszę zobaczyć, czy mogę go wymienić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Ładny samochód

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Hi! I have received today. Only toke it out of the box, but i didn't turn it yet. Maybe next weekend. Hope all runs well?! It's MAGNIFICENT.....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Nice Hummer dobrej jakości za cenę i szybka dostawa do Holandii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2021

    Pierwsze wrażenie, imponująca ciężarówka ze stajni HG, najlepiej wyglądający model. Jeszcze jej nie rozpaliłem, ale wkrótce przekażę więcej szczegółów. Bangagood serwvo e od.stsrt do końca bardzo dobrze....Dziękuję

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/07/2021

    Zdziwiona jakością konstrukcji. Nie podobało mi się tylko to, że przerwa w krzakach jest połączona z przednim zderzakiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Wow prawdziwy hummer H14x4, więcej mocy Axe wygląda na życie najlepiej Hummer Love Light.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Poczta była bardzo dobra przyszła na czas, a aplikacja powiedziała mi, że paczka była aż do mojego adresu dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft120 957
    • Ft15 093
    • Ft59 123
    • Ft114 783
    • Ft106 927
    • Ft63 812
    • Ft27 239
    • Ft70 102
    • Ft14 778
    • Ft75 477
    • Ft46 493
    • Ft73 735
    • Ft13 520
    • Ft73 590
    • Ft65 809
    • Ft53 776
    • Ft32 026
    • Ft88 057