Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(22)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/07/2021

    ontzettend mooi en gedetailleerd model, licht en geluid is een leuke toevoeging. verzenden is echt top vanuit Cz binnen 1 week geleverd . Bang Good 👌🏻👌🏻👌🏻

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Super Wróżka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Piękny, wspaniały i skomplikowany produkt, a dostawa odbyła się w rekordowym czasie. Dziękuję osobom odpowiedzialnym za tę doskonałą, uczciwą i oddaną stronę internetową. Jestem bardzo szczęśliwy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2021

    Pakowanie paczki było źle zamknięte i przebite. Na szczęście opakowanie produktu wcale nie ucierpiało. Artykuł zawierał dwa nawiasy dla uszkodzonych lusterek wstecznych. Muszę zobaczyć, czy mogę go wymienić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Ładny samochód

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Hi! I have received today. Only toke it out of the box, but i didn't turn it yet. Maybe next weekend. Hope all runs well?! It's MAGNIFICENT.....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2021

    Nice Hummer dobrej jakości za cenę i szybka dostawa do Holandii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2021

    Hummer ten jest bardzo dobrze zbudowany, ma pełny metalowy układ napędowy, wał napędowy i waży około 11,5 Lbs. Szczegóły są bardzo niesamowite i ma w pełni szczegółowe wnętrze i rozkładane siedzenia z przodu i z tyłu, bardzo polecam ten Hummer, ponieważ nie będzie rozczarowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Niesamowity RC! To przyleciało naprawdę szybko. Myślałem, że zamówiłem czerwone, ale dostałem czarne... I wieszak na dachu, którego nie mogę znaleźć online :-( Darmowy prezent to żart. Dostałem filtr, kiedy zamówiłem podlewacz dla zwierząt..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/11/2021

    Chłopaki, co za bomba, tak piękna, że można zniszczyć wszystkie zakłócenia. Nie do wiary, wszystko metalowe, ciężkie i potężne, jak można się spodziewać po hummer

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$191.99
    • US$407.99
    • US$299.99
    • US$77.37
    • US$465.48
    • US$115.99
    • US$216.99
    • US$48.99
    • US$176.99
    • US$128.99
    • US$520.99
    • US$49.99
    • US$75.99
    • US$50.99
    • US$101.99
    • US$55.99
    • US$117.99
    • US$127.99