Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(45)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(45)
    • 5 Star(41)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2021

    To RC zajęło trochę czasu, ale było warto. Po prostu nie mogę pozbyć się szczegółów w tej ciężarówce dla pieniędzy. To mój drugi i kiedy pojawi się nowy model, też go zamówi! Jedyny problem, jaki miałem, to instrukcja obsługi i naklejek nie było w pudełku, więc mam nadzieję, że wkrótce mi je przyślą. Aby skończyć moją wersję tej ciężarówki!

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Przesyłka trwa trochę, Jednak po otrzymaniu tego RC ciężarówki zakochasz się w nim. Dostałem dziś swój i nie wiedziałem, że jest taki duży, to dobrze. Poszedłem do mojego lokalnego sklepu hobby po baterię i ładowarkę do akumulatora, (bo tego nie ma) i zacząłem działać. Jest bardzo silny i nisko nastawiony, kiedy chcesz się czołgać. Ale także na trzecim biegu może być szybki, kiedy chcesz. Możesz też zablokować różnice. Zamknęłam dziś przednią, ale nie dotarłam jeszcze do tyłu. Chodzi o to, że ta ciężarówka jest świetna i jest warta moich pieniędzy. Dałem mu 5 gwiazdek

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Bardzo szczęśliwy, od razu zablokował przednią i tylną różnicę, aby w najlepszym razie wspinać się, umieścić naklejki i ozdobić długopisem Kanał Elle Gi Passion Engines YouTube

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2021

    👍🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    To jest całkiem niesamowite. To prawie jakość Tamiya, ale połowa ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2020

    Absolutnie niesamowite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/06/2021

    Świetnie, podoba mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2020

    Ta ciężarówka jest zapakowana bardzo dobrze i bez uszkodzeń. Prowadzę go od kilku dni i jestem bardzo szczęśliwy. Dobra oferta za tą cenę. Polecam dla każdego, kto chce dostać się do hobby

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    Piękna maszyna za cenę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    Po pierwsze, kupiłbym ten RTR ponownie i poleciłbym go każdemu, kto jest fanem oryginalnego F-350 High Lift. Tylko dwa negatywy wyskoczyły na moim pierwszym spojrzeniu. Tylny zderzak ma uszkodzony moc z jednej strony, który mógł się zdarzyć podczas wysyłki lub pakowania i powinien być łatwym rozwiązaniem. Drugi to zawiasy z tyłu dla łóżka przechylonego są zbyt długie. To powoduje, że łóżko nie jest odpowiednio dopasowane do kabiny. Ponownie będzie to łatwa korekta i biorąc pod uwagę cenę tego modelu jestem z niego bardzo zadowolony!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19 227
    • Ft355 959
    • Ft85 068
    • Ft16 073
    • Ft63 985
    • Ft34 510
    • Ft72 958
    • Ft14 226
    • Ft98 086
    • Ft156 712
    • Ft28 455
    • Ft46 619
    • Ft110 492
    • Ft45 103
    • Ft50 585
    • Ft20 163
    • Ft31 785
    • Ft30 768